2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
برای دوستانی که منفی شدن واقعا ناراحت شدم، توی این شرایط هیچ حرفی، آدم رو آروم نمیکنه، انشالله خدا ب ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيز دلم خيلي خوب دركت ميكنم يكم بخوووودت زمان بده ولي نالميد نشووووو دوباره شرو كن قطعااااا جواب مي ...

ممنونم عزیزم .من تا الان سه بار پانکچر شدم .عقل سلیم میگه اگر میخواست نتیجه بگیرم تا الان میگرفتم .دیگه نه جونی برای ادامه دارم نه پولی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم .من تا الان سه بار پانکچر شدم .عقل سلیم میگه اگر میخواست نتیجه بگیرم تا الان میگرفتم .د ...

انشالله به زودی خدا خودش یه نی نی بزاره تو دلت . عزیزم مصلحته . شاید میخواد سورپرایز شی .نا امید نشیا ‌ خدا بزرگه

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنونم عزیزم .من تا الان سه بار پانکچر شدم .عقل سلیم میگه اگر میخواست نتیجه بگیرم تا الان میگرفتم .د ...

بميرم براي دلت 

خدا بزرگه ميدونم ادم تو اين شرايط هيچي عارومش نميكنه

من سرپرستي يه بچه رو قبول كردم كميته امداد ( خيلي ناچيز ميدم)شايد باورت نشه سال بعد همون تاريخ كه شروع كردم بچم بدنيااا اومد خودم بعد چند سال فهميدم تازيخاشوووون يكيه و كلي اشك ريختم

متوسل بشو به ايمه هر روشي كه فكر ميكني  خداااا نا اميدت نميكنه مطمينم

من به دلم افتاده که انشالله مثبتی 

وااای مرسی قشنگم خدا از دهنتون بشنوه💋💋💋💋💋

خدا دامن همرو سبز کنه🤲از صدقه سر همه یه نگاهی هم به من کنه

خوشحالم دوستان خوبی مثل شماها دارم🥰🥰🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم بد موقعه زدی ولی دیگه نزن انشالله آزت مثبته. خدا بزرگه فدات شم

یعنی ممکنه بد ساعتی زدم فردا 14ازمایش میدم باز هرچی قسمتون باشه همونه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم خوبی؟ اتفاقا دیروز یادت بودم. داشتم تو تاپیک دنبالت میگشتم. یادم بود که انتقال داشتی. بل ...

مرسی مهربونممم..۳۰تیر انتقال داشتم❤انشالله همه چیز ب خوبی برات پیش بره و ب زودی زووددد خبر بارداریت رو بدی🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم دکتر منم اجازه نداد من و همسرم واکسن بزنیم فقط گفت هرجا فایزر پیدا کردی تزریق کن در غیر این صو ...

آها ممنون عزیزم❤️ خوب شد پس نزدیم . فایزر هم که فعلا نیست

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یعنی ممکنه بد ساعتی زدم فردا 14ازمایش میدم باز هرچی قسمتون باشه همونه

همون فردا آزمایش بده ولی ساعت پیامت نصفه شبه اخه باید ادرارت غلیظ باشه ادرار صبحگاهی باشه بهتره انشالله آزت مثبت بشه به حق علی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤