2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
الهی بگردم😢خدا رو قسم میدم ب بزرگیشششش ب خاطر تمام سختیهایی ک کشیدی..ی جورییی دلت رو شاد کنه ک اشک ...

مرسی قربونت برم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من امروز روز سوم انتقالم هست و سمت راست تخمدان، سمتی که جنین رو گذاشتند درد دارم. یعنی از روز اول در ...

ببین عزیزم من به شخصه همیشه برا خودم میگم به نظرم روز سوم و چهارم خیلی زوده برا علائم داشتن

اینا همه عوارض دارو و اسپکلوم و دستکار شدم دهانه رحمه

وگرنه ممکن نیس جنین اینقد زود واکنش بده

ولی به فال نیک باید بگیریم و به خودمون دلداری بدیم 

انشالله که خیره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=205389325]۵ تا جنین داری تو دوتا نی[/QUOTE سلام بهتری گلم میخاستم بدونم کیفیتهاشونو نوشته ی ...

نه نگار جون رویان نمینویسه کیفیت ها رو

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست  از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و ...

سلام عزیزم، خیلی ناراحت شدم، از خدا میخوام روز آزمایشت سوپرایزت کنه، انشاءالله برات بخواد و مثبت شی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها این کارت فریز جنینمه ببینید سر درمی‌آید؟! 

عزیزم کارت جدید منم عین همینه فقط این شماره پرونده  و رنگ پرونده و اینا توشه اصلا درمورد جنین چیزی توش ننوشته منم اولش خیلی درگیرش بودم ولی وقتی بردم پیش دکترم گفت همه چی داخل پرونده س و این فقط مشخصات پرونده جنین توشه دیگه از رو پرونده  خودم درمورد جنین هام و گرید جنین بهم توضیح داد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ایشاالله عزیزم شوهرامونم اذیت میشن صبح پاشد سلام بخاطر من اونم سرش گیج رفت بنده خدا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

اره بنده خدا شوهر منم خیلی امیدواره

انشالله خدا زحماتای اونو بده لااقل

سلام عزیزم، خیلی ناراحت شدم، از خدا میخوام روز آزمایشت سوپرایزت کنه، انشاءالله برات بخواد و مثبت شی ...

ممنون عزیزم .انشالله که گل پسرت رو به سلامتی در آغوش بگیری

مرسی گلم جواب دادی... 🥰 💋💋💋🙏

خواهش میکنم عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بسلامتی منم از بی بی چک متفرم اوندفعه ببی هام مثبت بود و ازمایش منفی من روز ۴ انتقال سه روزه ام گ ...

منم درد زیر شکم و پهلو دارم و سینه هامم متورمه

به علایم توجه نکن عزیزم برا خودت راحت تر می گذره

تو این راه یک روز علایم زیاده یک روز کمه خودت رو الکی نگران می کنی

اکثرش برای حجم پروژسترون هست که داریم اضافه می کنیم

الهی که باردار باشی و خوش خبر با بتای خوب بیای

اره بنده خدا شوهر منم خیلی امیدواره انشالله خدا زحماتای اونو بده لااقل

آره بخدا انقد ذوق دارن

من ازش خجالت میکشم

اینقد ک هوامو داره

میگم خدایا فقط بخاطر دل شوهرم نا امیدمون نکن

هفت ساله تقریبا منتظریم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم چرا طاق باز می خوابی؟ من از زمانی که انتقال دادم اصلا طاق باز نخوابیدم حتی بعد انتقال تو مرکز ...

اره منم به پهلو ها میخوابم و کاملا عادی ام

ولی ناخوااگاه باز تو خواب به حالت طاق باز برمیگردم

از روی حساسیت و عادته فک کنم😑😑😑😑

ساراجون دیگه واقعا توان ادامه ندارم .به معنای واقعی بریدم .دیگه هم ازش بچه نمیخوام .من هیچی حداقل نگ ...

الهی بمیرم😭😭😭😭میدونم خیلییی سخته

الهی خدا دلتونو آروم کنه و بزودی یه معجزه بیاد تو زندگیتون که دلتون شاد بشه

بخدا خیلی برات ناراحت شدم.😔😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍