2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه عزیزم نباید بزنید برای سیکل انتقالم دکتر تاکید کرد نزنم. گفت نیای بگی زدم ک سیکلت کنسل میشه بنظ ...

ممنون گلم که گفتی وگرنه میزد و کنسل میشد دور از جون. همین الانشم دیر شده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من موقع پانکچر دکا چنتا زدم.مگه چه عوارضی داره؟

برای چی برای شما تجویز کردن؟تو اینترنت خیلی عوارض نوشته براش رفتم از داروخونه بگیرم خانم گفت این امپول عوارض داره اگه حالتون بد شد به دکترتون اطلاع بدین دیگه والا منم ترسیدم شما چند تا زدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دو بار طبیعی حامله شدم قلب تشکیل نشده الان ماه دیگه انتقال دارم خیلی میترسم دوباره ای ...

عزیزم تستهای تکمیلی رو انجام دادی؟ 

ایمنی؟ 

انعقادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که جنین سه روز انتقال دادید، شما می دونید جنینهاتون چند سلولی بوده؟ امروز بهم گفتند جنین من ...

خوب خوبه که عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی ممکنه تقسیم سلولی سریع با گرید بالا رابطه داشته باشه؟ به من نگفتند گریدش رو.

عزیزم تا جایی که من میدونم گرید به تقسیمات منظم ربط داره البته مطمئن نیست..... 

نه دوتا فقط داشتم. دیگه ندارم. دکتر هم به همسرم گفت دارو هیچ تاثیری روش نداره. الکی درمان نکنیم. فعل ...

عزیزم به نظرم اصلا با حرف دکترها ناامید نشید دکتر به ما گفته بود جز ای وی اف هیچچچچچچچ شانسی برای باردارشدن نداریم ولی من دوتا دخترام رو طبیعی دارم خداروشکر و الان برای تعیین جنسیت تو سیکل هستم اصلا اصلا ناامید نشید همچنان تقویت خودتون و همسرتون داشته باشید،حجامت و زالو درمانی هم خیلی موثره کلا به نظرم یه دپره طب سنتی داشته باشید ان شالله طبیعی باردارمیشی عزیزم هیچ وقت امیدتو ازدست نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم من دو ماه پيش پانكچر كردم و خدا رو شكر ده تا جنين با كيفيت عالي و خوب دارم فقط يك موضوعي كه نگ ...

عزیزم به نظرم الان که جنین دارین انجام ندین بهتره..... 

البته بستگی به خودتونم داره اما اگه هدفت اینه شأنیت رو با این جنینات امتحان کنی به نظرم فعلا انجام نده چون میبینی جواب مطلوب نمیشه و حست نسبت به جنینات بد میشه و انرژی - بهت میده..... 

باز خودت سبک سنگین کن.... 

سلام عزیزم خوبی یسوال داشتم گلم من یبار قبلا طبیعی باردار شدم همه چی خوب بود منتها مجبور شدم تو هفت ...

عزیزم خوب وقتی تحرک صفره یعنی اسپرم چطور میتونه خودش رو به تخمک برسونه.... 

برا طبیعی سرعت نیازه!!! 

البته اگه صفر مطلق باشه که معمولا این اعداد صفر مطلق نیستن از یه نمونه درصد گرفتن..... 

یعنی شانست کمه اما غیر ممکن نیست.... 

کافیه یه دونه اسی سالم با تحرک خوب موجود باشه.... 

سلام دخترای عزیز صبحتون بخیر بچه ها اطلاع دارین از بیمه تکمیلی چقدر میشه برای کل دوره پانکچر استفا ...

عزیزم بستگی به سقف قرارداد بیمه تکمیلیت داره نمیشه چیزی گفت..... 

از بسمت باید بپرسی..... 

سلام دخترای عزیز صبحتون بخیر بچه ها اطلاع دارین از بیمه تکمیلی چقدر میشه برای کل دوره پانکچر استفا ...

عزیزم خوب آز ذخیره نمیشه گفت تا کی معتبره..... 

به کارهایی که بعدش انجام دادی میتونه مرتبط باشه و.... 

نیاز باشه مجدد باید تکرار کنی..... 

عزیزم خوب وقتی تحرک صفره یعنی اسپرم چطور میتونه خودش رو به تخمک برسونه....  برا طبیعی سرعت نیا ...

اوکی عزیزم ممنونم

پس بیخودی دل خوش کردم ب بارداری طبیعی

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بچه ها تورخدا دعا كنيد من لكه بيني دارم

عزیزم انشالله به سلامتی این دوران رو رد میکنی و صحیح و سالم بغل (شون) میکنی.... 

سلام دوستان ، روز هفدهم انتقال آزمایش دادم بتا ۲ بود داروهامو قطع کردم... امروز که روز نوزدهم انتقال ...

عزیزم بله طبیعیه..... 

بذار عادی پریود بشی..... 

دیدی خبری نشد انشالله مجدد حتما آز بده.....