2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
خانوما گل لطفا از خدا بخایین کهیه نی نی یم به من بده وقتی ی بچه میبینم دلم میترکه ولی ب روی خدام نمی ...

الهی قربون دلت

عزیزم حالتو کامل میفهمم انشالله به حق شش ماهه امام حسین خدا یه نینی قشنگ بهت بده

این بزگ ترین حسرت زندگیه هر زنیه

انشالله زودی مادر شی❤❤

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه ها کمممممممممک

اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا واژینال؟

جذب کدوم بهتره؟

زینبی جون کمکم کن

@زینبی_بابا    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جونم بهتره شیافمو وازینال بزارم یا رکتال؟  جذب کدوم بهتره با توجه به تجربتون اینجا کسایی ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم ولی جذب واژینال خیلی بهتره و تاثیرگذارتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوما گل لطفا از خدا بخایین کهیه نی نی یم به من بده وقتی ی بچه میبینم دلم میترکه ولی ب روی خدام نمی ...

توکلت به خداباشه ان شالله جواب صبوریت و.زحماتت رو همین دفعه میگری عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

وازینال بهتره و جذبش بیشتره

ولی اگه حساسیت و خارش یا خدایی نکرده لکه بینی داشتی مقعدی

ولی من کلا مقعدی میذارم راحتترم چون خیلی میریره بیرون واژینال

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم هر کار میکردم ریپلای نمیشد...  نگران نباش عزیزم.....  استراحت کن.....&nbs ...

مرسی فدات شم از وقتی ک میزاری صحبت با شما دوستان آرومم میکنه

خداوند همتونو حفظ کنه🥰🥰🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

عزیزم من اطلاعی ندارم بهم گفتن واژینال بزار منم واژینال گذوشتم

وازینال بهتره و جذبش بیشتره ولی اگه حساسیت و خارش یا خدایی نکرده لکه بینی داشتی مقعدی ولی من کلا م ...

عزیزم من واژینال میزارم والا هرچی هست میاد بیرون دیگه نمیدونم چیزیش جذب میشه یانه 

عزیزم من واژینال میزارم والا هرچی هست میاد بیرون دیگه نمیدونم چیزیش جذب میشه یانه 

عزیزم منم از همینش میترشم که چیزی جذب بشه یا نه