2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم من دیر به دیر میام نت ببخشید دیر جواب میدم . نه اصلا به مرحله پانکچر نرسیدم تخمک قبل از م ...

ای بابا چطور تخمک ازاد شد امپول اچ سی جی رو مگه سر ساعت نزده بودین؟ کدوم مرکز میرید عزیزم منم با دیباوندم جهاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من دیر به دیر میام نت ببخشید دیر جواب میدم . نه اصلا به مرحله پانکچر نرسیدم تخمک قبل از م ...

چطور آزاد شد؟ مگه  توسیکل پانکچرنبودی و دارو مصرف نمیکردی برا اینکه آزاد نشه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان ، روز هفدهم انتقال آزمایش دادم بتا ۲ بود داروهامو قطع کردم... امروز که روز نوزدهم انتقالم کمر درد شدیدی دارم هنوز پری نشدم ...کی پریود میشم ؟درد کمر عادیه؟

چطور آزاد شد؟ مگه  توسیکل پانکچرنبودی و دارو مصرف نمیکردی برا اینکه آزاد نشه؟

چی بگم والا هر دارویی که دکتر داد استفاده کردم ظاهرا دارویی که مانع آزاد شدن تخمک بشه بم نداده .!حالا مهرماه که گفت بیا خودم پیش پیش بهش میگم. برام دعا کنید    

سلام دوستان ، روز هفدهم انتقال آزمایش دادم بتا ۲ بود داروهامو قطع کردم... امروز که روز نوزدهم انتقال ...

عزیزم متاسفم 

من تا قطع کردم پریود شدم اما خیلیا چند روزی زمان برده تا پریود بشن،تو بدن های مختلف متفاوته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا هر دارویی که دکتر داد استفاده کردم ظاهرا دارویی که مانع آزاد شدن تخمک بشه بم نداده .!حال ...

آخه چطور ممکنه دکترت آمپول نداده که آزاد نشه جل الخالق!!! اگه میدونی دکترت خوب نیس دکترت و عوض کن با یکی دیگه شروع کن که دوباره اینجوری مشکل برات پیش نیاد این همه داروی هورمونی که ماها استفاده میکنیم کلی عوارض داره که بخواد بخاطر بی فکری دکتر هی بخوای داروی  هورمونی استفاده کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

@تورک_آنا      

@زینبی_بابا      

سلام عزیزان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

اگه پانکچر انجام دادیم  و نخواستیم همون ماه انتقال بدیم چقدر بعد از پانکچر زمان میبره تا پریود شیم؟

تا پایان دوره پریود طول میکشه یا زودتر پریود میشیم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه چطور ممکنه دکترت آمپول نداده که آزاد نشه جل الخالق!!! اگه میدونی دکترت خوب نیس دکترت و عوض کن با ...

شما کجا هستی دکترت کیه؟ مثبت شدی بسلامتی؟

من اهوازم پیش دکتر ساره امیرزاده ؟ در موردش نشنیدی؟ والا شنیدم دکتر خوبیه نمیدونم چه کنم