2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزيزم من دو ماه پيش پانكچر كردم و خدا رو شكر ده تا جنين با كيفيت عالي و خوب دارم فقط يك موضوعي كه نگ ...

نترس عزيزم ماهم نداديم خداروشكر يه پسر دارم

تازه مشكل هم از همسرم تعداد اسپر نزديك به صفر و مورلوژي يك درصد

والا دوره ای که انتقال دادم از نظر روحی،مادی معنوی،یهو.طوری پیچیدگی پیدا کرد که فقط چون دارو استفاده ...

آره به نظرم مکمل خیلی تاثیر داره . انشالله این بار کارا درست پیش بره . واقعا سخته 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزيزم ماهم نداديم خداروشكر يه پسر دارم تازه مشكل هم از همسرم تعداد اسپر نزديك به صفر و مورلوژي ...

مرسي كه جواب دادين والا كلي ترسيدم ميگم نكنه خدايي نكرده مثبت نشم و دي اف اي بابا باشه و ما نميدونستيم

مرسي كه جواب دادين والا كلي ترسيدم ميگم نكنه خدايي نكرده مثبت نشم و دي اف اي بابا باشه و ما نميدونست ...

دوستم دف اي همسرش بالا بود اصلا جنيني براشون تشكيل نشد

اصلااا به ايناش فك نكن ان شالله با انتقال اول صاحب يه دوقلو ميشين ❤️🙏🌺

دوستم دف اي همسرش بالا بود اصلا جنيني براشون تشكيل نشد اصلااا به ايناش فك نكن ان شالله با انتقال او ...

ان شالله عزيزم ان شالله خدا شاهزاده شما رو هم حفظ كنه و ان شالله هميشه خوشي هاشو و موفقيت هاشو ببينين

راستش من الان كه غمگين ترينم دكترم كلا تعطيل كرده و گفته تا عادي شرايط مطب تعطيله حالا نميدونم كي ميخواد اين شرايط عادي بشه شايد چند ماه يا چند سال طول كشيد 

ولي اينجا ميبينم دوستان خدا رو شكر دارن انتقال هاشونو انجام ميدن 

ما بعد از كلي سختي و انتظار و پول جور كردن وارد سيكل شديم كه بازم اينجوري شد

كه البته بازم خدا رو شكر

شكر واسه همه مصلحت هات🙏

ان شالله عزيزم ان شالله خدا شاهزاده شما رو هم حفظ كنه و ان شالله هميشه خوشي هاشو و موفقيت هاشو ببيني ...

قربونت برم عزيز دلم😍🙏تا ميتوني استرس نداشته بااااش سخته هااا چون لعنتي بروسش استرسش بالاس ولي هركار كن كه كمتر فكرو خيال و استرس تحمل كني بعد دنيا اومدن كوچولوت(هات) صدبرابر اون استرستااا از طريق بچت بهت منتقل ميشه 

ببین اگر جثه متوسط. رو به درشت داری دی روحه یو شکل عالیه، پهلو به پهلو شدن خیلی راحته  با سی ش ...

سلام عزیزم خوبی یسوال داشتم گلم

من یبار قبلا طبیعی باردار شدم همه چی خوب بود منتها مجبور شدم تو هفته ۱۸ سقط کنم، بعد اون حدوده ۲۰ ماهه اقدامم ولی نمیشه ماه پیش انتقالم هم منفی شد...

همسرم تو ابن سینا بعد سه ماه مصرف دارو آزمایش داده اسپرم سریعش صفره

مورفولوژی دو درصد و دی اف آی ۱۵ و تعداد کل اسپرم ۹۰ میلیون

بنظر شما علت اینکه طبیعی نمیشه همین حرکت اسپرمه؟

خودم هر ماه تخمک دارم ضخامتمم خوبه

مثلا همین ماه بعد اینکه انتقالم منفی شد روز ۱۴ سیکلم رفتم سونو گفت یه تخمکت آزاد شده ...چند تا دیگه فولیکولم داشتم با سایز مختلف ...ضخامتمم ۸ بود ...اقدام کردم ولی نشد..

تو ابن سینا بهم نمیگن علت باردار نشدنم چیه یکی دوبار از دکتر پرسیدم جواب سربالا داد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

سلام دخترای عزیز

صبحتون بخیر

بچه ها اطلاع دارین از بیمه تکمیلی چقدر میشه برای کل دوره پانکچر استفاده کرد؟؟

و اینکه آزمایش AMH که برای ذخیره تخمدان میدیم تا چند وقت معتبره ؟؟

عزیزم من بعد ۴ بار آی وی اف اینو بطور معجزه آسایی طبیعی حامله شدم. امیدوارم خدا همه فندوقها رو صحیح ...

وای عزیزم چقدر عالی مبارک باشه خدا حفظش کنه برات انشالله🤲🤲🤲

ممنونم مهربونم دكترم براي هفته اينده ٤ تا تو دوروز برام نوشت كه بزنم. برام دعا كن صحيح و سالم به دني ...

خاهش میکنم عزیزم.انشاله خیلی خوب این دوران میگذره و نی نی هاتو بغل میکنی