2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
تهوع هر زمانی پیش میاد فقط زیاد شیرینی نخور قند تو بارداری راحت بالا میره 

چشم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من روز سومم یکم لک دیدم  دیگ جرات نمیکنم برم دستشویی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نگار جان سه روز اول انتقال اگه لک ببینی واسه انتقال و دستکاری شدن رحمه اما از اون به بعد میتونه نشونه مثبت شدن باشه ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیروز غروب و امروز غروب تهوع دارم طبیعیه؟ صبح ها تهوع ندارم فقط غروبا

سارا جان باردارید هااااااا تهوع طبیعی ترین اتفاق بارداریه،هر ساعتی از شبانه روز هم ممکنه باشه تفاوتی نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیامتو خوندم دوستم راستش یاد خودم افتادم، من پر از استرس و ناراحتی بودم بخصوص یک سال اخیر،چون توی اق ...

ممنونم ازت عزیزم. 

چطور تونستی دیگه با بقیه هم دست نباشی و خودت رو آزار ندی؟ 

من هم از نظر روحی خیلی شکننده شدم. البته از ابتدا هم دختر حساسی بودم. کاش من هم می تونستم قوی باشم و اینطور به هم نریزم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من خیلی افسرده شدم فک میکنم هیچ وقت مادر نمیشم چیکارکنم افسردگی تاثیری داره رو انتقال

تبسم عزیزم این فکرا رو.نکن،حتما دفعه بعدی میمونه نینی من مطمعنم گفتم که منم بار اول نینیم نموند اما دفعه بعد دخترم رو باردارشدم خداروشکر اصلا با این افکار به خودت استرس نده مگه قراره همه اتفاقای بد زندگیمون تکراربشن اینو بدون پایان شبه سیه سفید است

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها خواهشا اگه کسی جواب منو میدونه بگه ممنون، من اسید معده م خیلی زیاد شده ،تا گلوم میاد بالا،خیل ...

منم اینطور شده بودم البته بخاطر مصرف قرصهای جدید. سعی می کردم اصلاااا معدم رو خالی نگذارم. تکه ای نون حتی شده می خوردم گاه به گاه چون به محض اینکه اسید شروع به ترشح می کرد، دیگه به قول شما تا گلو میومد بالا و اونوقت کاری نمی تونستم انجام بدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سارا جان باردارید هااااااا تهوع طبیعی ترین اتفاق بارداریه،هر ساعتی از شبانه روز هم ممکنه باشه تفاوتی ...

مرسی گلم من فکر کردم فقط صبح ها باید باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها خواهشا اگه کسی جواب منو میدونه بگه ممنون، من اسید معده م خیلی زیاد شده ،تا گلوم میاد بالا،خیل ...

مهسیما جان متوجه سوالت نشدم اما اگه منظورتون اینه باید چکار کنید من واسه بارداری دومم این حالت رو داشتم واقعا ازاردهنده  بود درک میکنم حالتون رو موقع خواب سعی کنید زیر سرتون بلندتر باشه و اینکه بعد ازغذا خوردن فوری حالت درازکش نباشید  که تشدید میشه در کل خیلی وقتا با رعایت هم باز اصطلاحا ترش میکنید ولی غذاهای که باعث تحریک اسید معده میشن رو.هم باید تایمی استفاده کنید که کمی بعدش یکم راه برید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگار جان سه روز اول انتقال اگه لک ببینی واسه انتقال و دستکاری شدن رحمه اما از اون به بعد میتونه نشون ...

سلام گلم

الان پاشدم دیدم ترشح ریخت ازم 

سکته کردم

صورتی خیلی خیلی کمرنگ بود

بنظرت یدونه شیاف بزارم؟! 

روزی یدونه آمپول بروژسترون میزنم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...