2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
قبل از پانکچر فقط رژیم غذایی چون امکان آب اوردن شکم بعد از پانکچره ولی بعدش روزی سه تا سرم و یک ام ...

ممنون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جانم..من بارداری اولم ده ساعت رو تو‌ ماشین نشستم و اومدم شهرستان هیچ مشکلی هم پیش نیومددد. ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@زینبی_بابا     عزیزم میگم بالشت بارداری من تو اینترنت دیدم خیلی زیاده انواعش کدوم بهتر ...

ببین اگر جثه متوسط. رو به درشت داری دی روحه یو شکل عالیه، پهلو به پهلو شدن خیلی راحته 

با سی شکل اصلا راحت نبودم، اول سی شکل قرض گرفتم دیدم بهتر از هیچی هست، بعد به این نتیجه رسیدم یو شکل بخرم

والله من پرگوریس اصلا نزدم ولی دوبار النوا زدم بار اول ۱۲ تا تخمک و۹تا جنین بار دوم ۱۷تا تخمکو ۱۵ تا ...

شما ذخیره تون چندبود؟نگفت علت اینکه النوا دادچیه؟چرا دفعه دوم تخمکا بیشتر شدن؟

من با سینال ۸تاوباپرگووریس ۱۵تاتخمک داشتم.

یا رب العالمین
ببین اگر جثه متوسط. رو به درشت داری دی روحه یو شکل عالیه، پهلو به پهلو شدن خیلی راحته  با سی ش ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم❤️🥰

گلم راستی من سر دخترم هفته ۵ بارداری سونو واژینال دادم افتادم به لکه بینی . اگه میتونی تا ۷ یا ۸ هفته صبر کن یه دفعه سونو بده که قلبشم انشالله ببینی

سونو واژینال دوهفته لکه بینی برام‌بوجود اورد

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم بمنم دکترم استرادیول دادن ک از ۲۱  سیکلم بمدت ده دوز بخورم بخاطر اینه ک کیفیت تخمک ...

برای کیفیت تخمک هست عزیزم اگر تو سیکل پانکچر هستی 

نه مانع پریود شدن نیست و یادمه دکتر بهم گفته بود تا زمان سونو روز دوم پریود بخورم، برای شما رو باید از دکترت بپرسی

عزیزم مجبورم بودم ..چون  خونم شهری دیگس و مجبور بودم برم. زینی جون ته دلم خیلی خالیه به مدت د ...

نه گلم چه آسیبی آخه، دارم میگم بدن ما دما رو تنظیم میکنه 

فقط و فقط نوزادان هستن که اگر لباس زیاد تنشون کنن دمای بدنشون حتی تا 42 درجه میرسه 🥺🥺🥺 واسه همینه اصلا اصلا اصلا نباید نوزاد رو لباس زیاد تنش کرد

سلام بچه ها  میگم بابام میگه بخاطر کرونا بریم شمال اونجا جا باز تره فاصله میگیریم از هم😂 حال ...

حتما حتما از دکترت اجازه بگیر، اگر اجازه داد مشکلی نداره

فقط مراقب سرویس بهداشتی های وسط راه باشین 

البته هر یک ساعت 10 دقیقه پیاده روی باید داشته باشی

من بودم تا قبل از شروع 4 ماهگی سفر نمی‌رفتم غیر ضروری

حتما حتما از دکترت اجازه بگیر، اگر اجازه داد مشکلی نداره  فقط مراقب سرویس بهداشتی های وسط راه ...

خودم خیلی دو دلم میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیفته

سلام ببخشید اونجا به شما برای تقویت تخمک واسپرم چی دادن؟

هیچی عزیزم 

منکه مشکلی نداشتم دکتر هم گفت تخمک هات کیفیتشون خوبه همسرم هم که مورفولوژیس مشکل نداشت تعدادش خیلی خیلی کم بود که دیکه آی وی اف کردیم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵