2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
من هيچي ندادم از اينا فقط عكس رنگي برام نوشت كه مشكلي نبود از خونم اون ازي كه اچ اي وي ايناست برا قب ...

خوب تو همین چکاپ اولیه احتمالا هست به هر حال یه CBC که دادی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره ديگه بااينكه روغن زيتونم ميخوردم ولي هميشه يبس ناجور بودم انقد استرس داشتم موقع دفع به بچم فشار ...

خوب عزیزم ببخشید مدفوع آنقدر جمع میشد که یوبس میشدی..... 

منم همین اشتباه رو میکردم سر دو تا انتقال اولم همشم یوبس بودم هی به خودن میگفتم من که برنج نمی‌خورم همش دارم سوپ میخورم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
500روزی دوتا

عزیزم سر خود میخوری؟ 

اگه نیاز نیست زیادیشم خوب نیست....

عزیزم علایم سرماخوردگی داره که بعضی از دوستان فکر میکنند شاید کرونا باشه. ایشالا که هیچی نیست و حالش ...

ایشاالله ک چیزی نباشه😔🤲

الّلهم أشف کل مریض... 🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
500روزی دوتا

عزیزم اگه تب نداری استامینوفن همینطوری استفاده کردنش زیادیشم ریسک بیش‌فعالی رو بالا میبره.... 

البته اگه نیاز باشه باید مصرف بشه.... 

ن عزیزم مثبت بودم ولی خون ریزی داشتم ک رفتم سونو گفتن ساک نیست و بعد افت بتا

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی حتما خیری توش هست،ان شالله دفعه بعدی واسه ت میمونه مطمعنم عزیزم همین که مثبت شدی یه نشونه ست،من هم بارداری اولم تو هفته 6،7 بودم سقط شد و ساک دیده نشد خیلی واسه م سخت بود خیلیییییی اما بعدش دخترم رو باردار شدم با اینکه بارداری سختی بود اما خداروشکر الان دخترم 6سالشه سالم و باهوش، مطمعن باش بارداری بعدیت واسه ت میمونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من اون زمان میرفتم بیمارستان الغدیر اوراژنسش تزریق میکردم اگه اولین تزریقات نیست میتونی اونجار ...

چون نسخه نداشتم گفتم برم بهمن که مریض خودشونم برام تزریق کنن که نکردن حالا باید صبح برم خود بخش ای وی اف تزریق کنم به نظرت دیر نمیشه تا روز۱۷ام؟؟

سلام انا جون من روز 11انتقالم از صبح که بیدار شدم طرف راست شکمم خیلی درد دارم میزنه به کمر و پام&nbs ...

ببخشید من جواب میدم ولی منم روز دوازدهم دقققیقا اینطوربودم انقد پام دردمیکرد که تا صبح از درد نخوابیدم انشالله از نشانه ها ی بارداریه عزیزم

سلام انا جون من روز 11انتقالم از صبح که بیدار شدم طرف راست شکمم خیلی درد دارم میزنه به کمر و پام&nbs ...

عزیزم لطفا اینقدر به خودت استرس نده هیچ اتفاقی نمیفته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم لطفا اینقدر به خودت استرس نده هیچ اتفاقی نمیفته  

ساراجون چطوری خوبی عزیزم خداروشکرکه بهتری 

من بیصبرانه منتظر سونوگرافیم

دکترمن گفت مستثنی این هفته چهارشنبه هم بیای برم به نظرت🤔

یه سوال دیگه ساراجون من زیر شکمم نبض احساس میکنم یعنی مال جنینه یا اشتباه میکنم