2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
عزیزم دکتر رفتم علائمم چک کرد گفت کرونا نیست گفت اوایل بارداری بخاطر زیاد شدن استروژن اینطوری میشه

ان شاء الله عزیزم، فقط سارا گلی یه چند تا نکنه طولانی رو اگر اجازه بدی میگم برای استفاده شما و بقیه دوستان

ولی چون الان تو پاندمی هستیم خوش بین نباش گلم 

از هم هر دو روز یکبار علائمت رو چک کن

من که خودم بارها پیش اومده دکتر گفته نه کرونا نیست ولی تا خلافش ثابت نشده هم قرنطينه رو رعایت کردم هم علائم رو چک کردم، مثلا یکبار پسرم تب شدید گرفت، دو تا متخصص اطفال گفتن نه کرونا نیست، اما نفر سوم گفت معلوم نیست، احتمالا روزئولا هست، علائم پسرم رو چک کرد،داروهای تقویتی مثل زینک براش نوشت، ویتامین د3 با دوز بالاتر و فاموتیدین، علائم خطر کرونا رو هم بهم گفت تا هوشیار باشم، بعد از سه روز تب که دانه های معروف روزئولا بیرون زد من تازه خیالم راحت شد کرونا نبوده

خلاصه اینا رو نمیگم بترسی، فقط میخوام ضربان قلب، صدای قلب خودت، تعداد تنفس و ریتم تنفس و صدای تنفس چک بشه،( وجود تب رو خودت چک کنی کافیه) 

اغلب افراد کرونا رو خیییییلی راحت رد میکنن، فقط چیزی که مهم هست زنگ خطر های درگیری ریوی هست تا سریع داروهای مخصوص درگیری ریه شروع بشه، همین، چون با تشخیص سریع بهبودی سریع رخ میده 

پیج دکتر مهدی یوسفی پور، متخصص عفونی تو اینستا رو فالو کن حتما

پیج سحر دفاعی هم همین طور، فوق تخصص ریه

خیلی اطلاعات خوبی میدن درست و دقیق و دست اول

بچه ها جون یه نکته دیگه رمدسیویر رو فقط باید در بیمارستان تحت مانیتورینگ قلبی و کبدی و کلیوی انجام بدن، به هیچ وجه تو خونه نباید باشه 

ازیتروماسین، تاوانکس،بقیه آنتی بیوتیک ها، ایورمکتین، هیدروکسی کلروکین درمان کرونا نیستن، اگر دکترتون اینا رو تجویز کرد، بدونین باید پیش کسی دیگه برید چون اون آدم حتی آپدیت های کشوری در مورد کرونا رو مطالعه نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جدی میگم، طرف با ازواسپرمی رفته بود پیشش باز میگفت خانمت مشکل داره به ایمنی و انعقادی هم اعتقاد ...

متاسفانه هیچ کدوم از پزشک های اونجا اعتقاد ندارن، دکتر منم گفت هزینه اضافیه فقط😐😐😐

ان شاء الله عزیزم، فقط سارا گلی یه چند تا نکنه طولانی رو اگر اجازه بدی میگم برای استفاده شما و بقیه ...

دور از جون همه ی مامانای باردار ، عزیزم توی بارداری کسی کرونا بگیره میتونه دارو مصرف کنه ؟ تکلیف چیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
کلا اگر کسی در یک خانه مبتلا شد یعنی بقیه هم ناقل هستن و بهتره هیچ کدوم از اعضای اون خونه، به خانه ش ...

زينبي جون چند روزه ني ني سمت راستم كه پايين تره با اينكه سفاليكه حركتاش پايين پايين حس ميشه معذرت ميخوام طوريه انگاري تو واژنمه😭😭براي سركلاژم ميترسم خطرناك نيست؟ چرا اينقدر پايين ميزنه😞

خداياشكرت....❤️ 
شما لرزش دستتون به چه علته؟ من کلا ازاسترس زیاد گاهی کل بدنم حتی داخل سرم از درون میلرزه انگار رو و ...

آغا آغا من لرزش دست ندارم، فقط وقتی شدیدا عصبانی میشم یا استرس میگیرم ،خب طبیعی هم هست. 

ولی دیگه بیشتر از این اطلاعات پزشکی بهت نمیدم 😅😅😅😅 آخرش منو پیر میکنی تا پانکچر بشی و انتقال بدی 

این قدر کلیک نکن عزیزم روی هر چیزی، به خدا متخصص های خودت همه چی بلدن، یا Dfi رو گیر داده بودی، یا فیبروم، حالا هم هاشیموتو و لوپوس 🥴🥴🥴🥴

میخوای بیایی کتاب های پاتولوژی پزشکی بهت بدم دیگه شب خوابت نره، همه رو چک کنی ببینی داری یا نه😅😅😅😅

راضي به اقدام طبيعي نميشه ميگه همين يدونه كافيه اگرم دوست داري انتقال بده ولي طبيعي رو منو ترسونده ...

خیلی عجیبه این ترس

بهش بگو هیییییییییییچ مردی وجود نداره تمام اسپرم هاش سالم باشه 

خدا سیستم تولید مثل بدن رو طوری سختگیرانه طراحی کرده که فقط سالم ترین و بهترین اسپرم ها از اون موانع میتونن رد بشن 

اگر قرار بود اسپرم داغون ها راحت به تخمک برسن الان بیشتر جمعیت دنیا معلول بودن

واي خدايا اين چه طرز ويزيت كردنه اخه مگه زوره😞

عاره خداكنه بچه هايي كه بهمن ميرن دكتر خوب معرفي كنن من بيش ايشون نرم ( ولي موقع انتقال عالي بودااا برام دعاي فرج خوند و ايت الكرسي ويدعايي كه سلام به١٢ امام رو داشت بعد انتقال دادن😍)ولي خوب عارفي هم خيلي شلوغه فك كنم ايشونم چندتا تا باشن

رلستي براي شما با سونو گرافي انتقال دادن؟؟؟

برامن مثل معاينه سوتو اينا تبود اصلا