2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم بابت تاپیک هم بگم من فقط استارتر بودم اما اینجا رو تک تک دوستان حفظش کردن و چراغش رو روشن نگه ...

آنا جان میدونی اگر شما نبودید چی میشد؟

همه بلاتکلیف میشدن ....کسی نبوددپاسخگو باشه 

همه افسرده میشدن فکر میکردن فقط خودشون مشکل دارن 

شما بودید که همه رو با مشکلات مشابه اینجا جمع کردید 

و همچنین زینب جان 

دعای خیر همه بدرقه راهتون باشه ایشالا 🌹🌹🌹🌹

سه روزم طاقت میارم بعد بی بی چک میزنم 

نه نزن بعد سه روز که بی بی نشون نمیده بیخودی استرس میگیری حداقل برار همون روز ده که من میرم آزمایش بدم تو هم بی بی بزار🤣

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه سه روز دیگه فک کنم خوب باشه چون میشه روز 13انتقال و یه هفته بعد hcg

اهان فکر کردم میشه سه روز از انتقالت پس اکیه ان شالله میای و خبر خوش میدی منم کلی انرژی میگیرم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
میشه درخواست دوستیم قبول کنی میخام ازمایششایی که تو ابن سینا داد رو برات بفرستم ولی خودم هیچی ندیدم ...

عزیزم چشم ولی تو پی وی نمیشه عکس فرستاد فکر کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان میدونی اگر شما نبودید چی میشد؟ همه بلاتکلیف میشدن ....کسی نبوددپاسخگو باشه  همه افسرد ...

فدات عزیزم.... 

درسته عزیزم اما خوب مثلا من دو سالی تقریبا نبودم اما اینجا دوستان همدیگرو تنها نذاشتن..... 

یعنی این خصلت همراهی خالصانه و بی ریای تک تک دوستان به هم بوده که باعث شده اینجا پیدا بمونه..... 

اینکه هر کسی تجربش رو بدون چشم داشت در اختیار دیگری گذاشته اینه که اینجا رو زندگی نگهداشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا خودت و بچه هات رو حفظ کنه عزیزم

فدات مامان خانومی..... 

مامانهای امروز و فردا شبتون به خیر.... 

فرداهای زیباتر از امروزتون رو برا تک تکتون آرزو میکنم.... 

نه عزیزم من قبل انتقال ازمایش دادم شده بود یک، ببین برای اینکه خیالت راحت بشه زنگ بزن مرکز، اخرش این ...

درست میگی بله الان دارم دارو مصرف میکنم چشم همین کارو میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏