2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
آره همسرم ۸ روز میشه مبتلا شده من خونه پدرم هستم مرسی عزیزم اره همش حواسم هست حالا اگه بدتر شدم به ...

راستی عزیزم یه درصد اگه مبتلا شدی استرس نده به خودت من تو بارداریم ذات الریه هم کردم الان گل پسرم قربونش بشم بلاچه ای شده برا خودش..... 

البته انشالله که چیزی نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایمنی انعقادی مشکل داری؟  

نه مشکلی نداشتم تنها مشکل که دکتر میگفت همین دی اف ای...البته گفت عکس رنگیت مال چندسال پیشه باید دوباره عکس رنگی بگیری شاید چسبندگی داشته باشی و الا لاپاراسکوپی کنی...سخته بانو عملش هزینه اش زیاده؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من شخصا بیمارستان آبان رو انتخاب نکردم که....  من خودم ابن سینا میرفتم.....  اما بع ...

پس بیمارستان خوبیه و قابل اعتماده. دکتر منم اونجا پانکچر میکنه

آنا جان من سیکل ۷ روزست، ۳ روز اول لکه،  ۲ یا ۳ روز خونریزی معمولی و یک یا دو روز آخر هم باز لکه بینی. 

آزمایش ذخیره تخمدان که برام نوشته روز سوم بدم کی حساب میشه؟ 

خدا خیرت بده وقت می زاری با دو تا بچه پاسخ میدی... چهار پنج سالی بود تو نینی سایت دیگه یه تاپیک درست درمون هم ندیده بودم

خانوما خیلی کمرم درد میکککنه چیکار کنمممم😖😖😖؟

بچه ها توروخدا اگه راهکاری میدونین بگین؟! 

یاد سقطم افتادم

همچین کمر درد وحشتناکی گرفتم😖

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
واسه من اینطور شد. یه شب یه لرز خیلی بدی کردم،  رفتم زیر دوتا پتو، باز هم میلرزیدم. صبحش شک کرد ...

عزیزم سقط واقعا خیلی سخته   از انتقال منفی هم سخت تره ان شاءالله دیگه از این به بعد بهترین اتفاقا برات بیفته همه اون سختیا رو بشوره ببره ❤

عزیزم  اخه بعضیا داشتنو منفی شده توکل بخدا همه پروسه ای وی اف یه طرف این دو هفته انتظار واقعا ی ...

انشالله به خوشی میگذرونی و آخرشم هممونو خوشحال میکنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یعنی عااااااااااشق اون استدلالم، چه ربطی داره آخه؟ پس دفعه قبل که ivf کردی بچه سالم نبوده!!!! پس من ...

راضي به اقدام طبيعي نميشه

ميگه همين يدونه كافيه اگرم دوست داري انتقال بده

ولي طبيعي رو منو ترسونده البته بعيدم نيدونم بشه با اون وضع داغون اسپرم

قربون قلب مهربونت نیلو جون همچنین شما عزیزم بزودی انتقال بدید و صاحب اولاد سالم و زیبا و قوی بشید 😍 ...

ممنون عزیزم

انشالله عزیزم🧡💙💜💚❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ساراجون من یه موقع هایی زیر دلم‌میگیره تیرمیکشه طبیعیه؟؟؟ شمااینطورنمیشی؟؟

عزیزم آدمها و واکنش هاشون متفاوته من فقط سینه هام یه کوچولو درد میکنه و اصلا احساس تیر کشیدن ندارم. نگران نباش 

و خدایی که در این نزدیکیست
خانوما خیلی کمرم درد میکککنه چیکار کنمممم😖😖😖؟

عزیزم من هم دو روز پیش کمر درد زیادی داشتم سعی کردم بیشتر استراحت کنم و ماساژ بدمش و الان خداروشکر خوبم

و خدایی که در این نزدیکیست
ایشالله به زودی خبر خوش میدی اگر لایق باشم دعاگوتم عزیزم

فدات شم عزیزم .مرسی 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...