2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
مرسی از راهنماییت. ماساژ بدم مشکلی نداره؟ بهتر جذب میشه؟

عزیزم حوله گرم رو شکم رو نمیدونم بپرس از مرکز.... 

اما آروم ماساژ بدی ایرادی نداره.... 

البته بپرس اینم.... 

مثلا میدونم جای هپارین و انوکسوپارین رو نباید ماساژ داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من. ازمایش ایمنی دادم خدارو شکر توی سی دی مارکر ها مشکل ندارم ولی iga خیلی پایینه 5عددش   ...

عزیزم آی جی آ دقیق نمیدونم چیه یعنی الان حضور ذهن ندارم.... 

اما آنتی ترومبین به بحث انعقادی برمیگرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم سارای عزیزم،  خیلی کار خوبی کردی قربونت برم، حالا چی انتخاب کردی؟ البته اگه دوست داشتی ...

فدات شم پسر گفتم اگه بشه بزارم حسین

اگه دوتا پسر شد حسین و ابوالفضل

دخترهم فعلا انتخاب کردم بهار  ولی دوتا دختر روهنوز فکر نکردم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم یعنی کل مواد داخل شیشه رو بکشم به سرنگ؟

بله عزیزم.... 

همه شو بکش.... 

با سر سوزن معمولی بکش.... 

بعد سرسوزن انسولین رو بزن..... 

سلام دوستان عزیزم من تازه واردم خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم همسرم آزواسپرمه اخیرا عمل بیوپسی ...

سلام عزیزم..... 

اینجا خونه خودته و دوستات از خواهر بهت نزدیکترین.... 

هر کی هر کمکی ازش بر بیاد دریغ نمیکنه.... 

عزیزم نمیدونم الان کدوم مراکز اسپرم اهدایی میدن.... 

دوستانی که الان تحت درمان هستن احتمالا بتونن جوابت رو بدن.... 

بله عزیزم حجمش 1 میل هستش تا بالای سرنگ انسولین پر میشه

عزیزم من یادمه با سرنگ معمولی میزدم فقط از این پیجیا خریده بودم..... 

با سرنگ که میکشیدم بعد سرسوزن انسولین داشتم تعویض میکردم و میزدم..... 

والا تا جایی که دکتر من گفت این آمپول فقط عضلانی هستش،بعدشم سوزن سرنگ رو نازک بگیر،آروم تزریق کن و ب ...

عزیزم زیرجلدی هم داره.... 

خارج از ایران من دیدم دوستان زیرجلدی داشتن.... 

شب و روزم شده بغض و گریه😢 دوساله ازدواج کردم ولی خیلی ناامیدم خواهش می کنم اگه کسی در مورد اسپرم ...

عزیزم جنین اهدایی که تقریبا همه مراکز دارن.... 

اسپرم اهدایی رو ممکنه همه جا نداشته باشن.... 

قربونت رزیتا جون.قبل اینکه انتقال بدم خیلی امید داشتم .ولی تموم مواردی که باعث مثبت شدن میشد کنسل شد ...

عزیزم الان دیگه فقط + فکر کن.... 

بگو آنا با اون همه مشکل حتی یه فولیک اسید ساده هم نخورده بود و طبیعیم باردار شده..... 

پس بگو + میشه..... 

فدات شم پسر گفتم اگه بشه بزارم حسین اگه دوتا پسر شد حسین و ابوالفضل دخترهم فعلا انتخاب کردم بهار&n ...

ای جووونم نامدار باشن نینیای نازت عزیز دلم

چه اسمای زیبایی،پس فکر دومی هم باش برای دختر 

خیلی خوبه که از الان براشون اسم انتخاب کردی آفرین مامان پرانرژی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بتا ۲ جواب آزمایش منفی😭😭😭😭

عزیزم متاسفم..... 

انشالله به زودی خدا برات جبران میکنه..... 

عزیزم من یادمه با سرنگ معمولی میزدم فقط از این پیجیا خریده بودم.....  با سرنگ که میکشیدم بعد س ...

الان کلا با هپارین سرنگ انسولین میدن آنا جون، منم حواسم بود که موقع کشیدن سرسرنگ نخوره به انتهای شیشه که کند نشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشت ...

عزیزم اتفاقا برعکس.... 

خیلیا بودن این تجربه رو داشتن و + شدن..... 

+ فکر کن انشالله بهترینا منتظرته.....

[QUOTE=205005182]فكر كنم خون[/ QUOTE]

عزیزم igm هم ظاهرا یه کم بالاست.... 

البته اکتیو نیست اینترمدیت هست.... 

حالا از دکترت بپرس..... 

مربوط به سیتومگال ویروسه.....