2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
واسه اسپرم اهدایی هم مراحل قانونی داره؟

نمیدونم اسپرم اطلاع ندارم .میخوای یه تماس با خود مرکز بگیر سوال کن .راهنماییت میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عججججب ! به فال نیک بگیرشایدخواست خدااین بوده که دردسر نکشی انشاالله که مثبت میشی وسختیها کوتاهی وهر ...

فدات شم .توکل بر خودش .کاری به جز این از دستمون برنمیاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خواهش می کنم  ببین دکتر عارفی خوبه، منتها بهتره از مطبش تو سعادت آباد وقت بگیری. خود بیمارستان ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون.

ان شالله بزودی تصمیم نهایی رو بگیرم برای انتخاب دکتر. یا مام یا بیمارستان بهمن و یا ابن سینا

بیمارستان بهمن تو همین خیابون محل زندگیم هست، فقط باید مطمئن شم که میتونه بهترین انتخاب باشه 

فدات بشم عزیزم.....  من از تک تک دوستان ممنونم که چراغ این خونه رو روشن نگهداشتن که قوت قلب بر ...

♥️انشالله هر کدوم از بچه ها هر جا هستن خوش باشن و بهترین ها براشون رقم بخوره♥️

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
عزیزم من شیافمو یکی اضافه کردم الان شده روزی دوتا  عزیزم دیگه مشکلی نیست نه؟ شیاف اضافه کردم ...

نه عزیزم نگران نباش ادامه بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بخاطر گرمی سیر  انگور میخورم خوبه

نه عزیزم گرمی در اون حد بد نیست.... 

من خودم چون طبعم سرد بود حتی تا ماه سوم با داریم فقط گرمی خوردم.... 

عزیزم فقط قاعده آور خوب نیست وگرنه گرمی سیر اصلا مشکل‌ساز نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com