2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
ما به خاطر اختلالات شدید اسپرم وارد سیکل میکرو شدیم، ولی وقتی رفتم فهمیدم ذخیره خودم هم کمه متاسفانه ...

وااااای خدا من .واقعا معجزه ست .الان هر ۴ تا رو داره ؟

الان جنین داری ؟

چند تا تخمک داشتی گلم و چند تا جنین 

منم ذخیره م کمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ساران جون شما نمیدونی هپارین رو چجوری باید اماده کمم؟

نه عزیزم‌شرمنده من هپارین نداشتم تا حالا رو بروشورش ننوشته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای خدا من .واقعا معجزه ست .الان هر ۴ تا رو داره ؟ الان جنین داری ؟ چند تا تخمک داشتی گلم و چن ...

نه عزیزم، دکتر گفت اجازه نداره نگه داره، دو تاشون به قلب نرسیدن البته، یکی هم رو ریداکت کردن، چون مشکل فشار خون داشت 

من الان شش تا دارم، ولی کیفیت سه تاشون خوبه فقط

هر بار هفت تا تخمک داشتم، البته همشون بالغ نبودن انگار

دوستان یه سوال، آمپول پروژسترون جاش همیشه زیاد میسوزه؟ من دیشب اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم، ...

عزیزم پروژسترون کلا خیلیی درد داره آرومتر تزریق کن مثلا حدود یه دقیقه بشه بعدش کمپرس گرم بزار 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااااای خدا من .واقعا معجزه ست .الان هر ۴ تا رو داره ؟ الان جنین داری ؟ چند تا تخمک داشتی گلم و چن ...

واقعا معجزه هست، چون سه بار پانکچر و چهار انتقال منفی داشت، انتقال پنجمش بود، دکتر نصر بهش گفته بود یک درصد احتمال داره بشه، قبلش هم بهش گفته بود بهتره بره سراغ اهدایی 

عزیزم پروژسترون کلا خیلیی درد داره آرومتر تزریق کن مثلا حدود یه دقیقه بشه بعدش کمپرس گرم بزار 

هنوز از دیشب جاش درد میکنه، انگار یکی محکم شکمم رو نیشگون گرفته.

فکر کنم همسرم خیلی سریع تزریق کرد و با فشار زیاد. از امشب آرومتر تزریق میکنم. امیدوارم بهتر باشه

واقعا معجزه هست، چون سه بار پانکچر و چهار انتقال منفی داشت، انتقال پنجمش بود، دکتر نصر بهش گفته بود ...

ولی خوب متاسفانه دکترهای قبلی هیچ کدوم مشکلش رو تشخیص نداده بودن، و البته که خدا خواست براش❤️

هنوز از دیشب جاش درد میکنه، انگار یکی محکم شکمم رو نیشگون گرفته. فکر کنم همسرم خیلی سریع تزریق کرد ...

اره ارومتر تزریق کنه بهتر میشه

روز سوم پانکچر بود سارا جون . انتقالم قرار بود فرش باشه بهم چیزی نگفتن .خود جنین شناس میخواست بهم بگ ...

الهی عزیزم چقد سخت بوده واستون ان شالله الان با یه بتای خوب جبران میشه همه سختی هاتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40