2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
برا روماتیسم گفتن مشکوکی.

آها منمcd19بالا بود آنتی بادیم میزون بود گفت اگه آنتی بادیتم بالا بود مشکوک میشدی به رماتیسم

ان شاالله مشکلی نیست عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماشالله احتمال دوقلویی داری ان شالله هر چی برات خیر باشه پیش بیاد

مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما بعد از پانکچر لکه بینی تا چند روز طبیعیه؟

بستگی به دستکاری تخمدان‌ها داره عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا هیچ حسی ندارم اصلا رفتم اتاق عمل ک انتقال بدن  گفتن جنیناتو تو مانیتور ببین خیلی سریع ا ...

نگران نباش 

فقططططططط استرس نداشته باشششششششششش

خیلییی مهمه خیلییی

آره زود انتقال میدن

آها منمcd19بالا بود آنتی بادیم میزون بود گفت اگه آنتی بادیتم بالا بود مشکوک میشدی به رماتیسم ان شاا ...

ان شالله من ۵ سال پیش آزمایش روماتیسم دادم مشکلی نداشتم. ان شالله الانم چیزی نیست

خدایا شکرت
به نظرم در این حد نیازی نیست....  باز به دکترت بگو اگه ضروری دونست استفاده کن....  ولی ی ...

باشه عزیزم خیلییی ممنونم

ان شالله من ۵ سال پیش آزمایش روماتیسم دادم مشکلی نداشتم. ان شالله الانم چیزی نیست

آره گلم.نگران نباش

حالا رویان به من گفت ۳ ماه بعد از دوز دوم!نظرا دکترا باهم فرق میکنه فدات

به من گفتن تزریق کردی ۳ ماه طول میکشه ۳ تا رو بزنی بعدش باید بیای. 

یعنی ۳ ماه بعد اولین تزریق میشه گفت اگه میخوای تا دو ماه دیگه انتقال بدی نزن در غیر اونصورت بزن

خدایا شکرت
نگران نباش  فقططططططط استرس نداشته باشششششششششش خیلییی مهمه خیلییی آره زود انتقال میدن

خداروشکر زیاد استرس ندارم

شما لکه بینی داشتی؟! 

🙏🙏😍🙏😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عشقم ساک کوچیک چ‌ مشکلی داره من یکی از ساکام کوچیکه

میگن اونایی که ساکشون کوچیکه باید بیشتر استراحت کنن و رعایت کنن وگرنه مشکل دیگه ای نداره عزیزم نگران نباش اما ساگ بزرگ استراحت نمیخواد اینو البته دخترخالم که ساکش کوچیک بوده گفته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان

لطفا اگر کسی میتونه بهم راهنمایی کنه.

من امروز پیش دکتر زنانم بودم. چند ماه دیگه ۳۹ ساله میشم. امسال باید بعنوان اخرین فرصتی که دارم تخمک هام رو فریز کنم. فعلا برام آزمایش ذخیره تخمدان و اینا نوشته که ببینه چقدر فولیکول دارم. فعلا سونو کرد مطب گفت بد نیست وضع. 

ایشون بیمارستان آبان انجام میده که هزینه عمل ۸ هست و با هزینه داروها و سونوهای قبلش و هزینه فریز احتمالا ۱۷ تا ۲۰ تومن درآد

الان من چکار کنم بهتره؟ بهترین دکتر و بهترین مرکز واسه انجام اینکار کجاست که تو این کرونا نرم مدام تحقیق؟