2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
انا جون تایید کرده بودی، ولی تو خصوصی نتونستم عکس بفرستم باید لینک میذاشتم، دیگه همینجا فرستادم عزیز ...

عزیزم فکر کنم جواب دادم در حدی که سر در میاوردم. بازم یه چک میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من یه سوال خیلی مهم دارم شماره سرم اینترالیپید زدی من باید تکرارش کنم نسخه ندارم فردا مطب هم ت ...

عزیزم من سرم آی وی آی جی داشتم..... 

که بدون نسخه اولا خیلی گرونتر میشد اون زمان فکر کنم 2-3 میلیونی میشد الان که دیگه فکر کنم آزادش ده میلیونی بشه سه تا سرم.... 

اما اینترالیپید نمیدونم چطوره هزینش..... 

و اینکه بدون نسخه اصلا میدن یا نه..... 

آی وی آی جی برا هر 20 کیلو یه دونه بود که من معمولا 3-4 تا میزدم.... 

هر جایی هم نمیزدن باید بیمارستان میزدم که هر بیمارستانی نمیزد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون ببخشید تو خصوصی نشد بفرستم، 

این خوبه..... 

زیر 12 میدونم خوبه.... 

عزیزم من سرم آی وی آی جی داشتم.....  که بدون نسخه اولا خیلی گرونتر میشد اون زمان فکر کنم 2-3 م ...

نه عزیزم من اینترالیپید داشتم و اینکه اون سری کلا خیللی کم از سرم رو زد 😔چیکارکنم

قربونت برم عزیزم انشالله که شمام نی نی قشنگت صحیح و سالم بیاد تو بغلت

مرسی عزیزم.ندا خرید کردی چیزی؟من فردا مبخوام برم تخت اینا سفارش بدم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
آنا جون منم این موردم هتروزیگوت بود. ولی برا اسید فولیک 1 نوشتن. دفعه پیشم پرسیدم از ماما گف همین کا ...

والا برا من اینطوری نوشته بودن.... 

با دکترت مشورت کن شاید ماما اطلاعاتش کمتر باشه..... 

یعنی کسی اینجا پی ار پی نکرده که تجربشو به من بگه..بینم مواد بیرون ریخته براشون یا نه..

عزیزم من انجام ندادم وگرنه حتما راهنماییت میکردم

ولی فک کنم باید تخلیه بشه 

خب مایع که اون تو نمیمونه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انا جون ببخشید تو خصوصی نشد بفرستم، 

عزیزم بقیه رو رپلای کردم چون عکس خالی برات ریپلای نشد.... 

اون بقیه به نظرم موردی نداشت..... 

فقط عزیزم دو تا از سی دی مارکرات فکر کنم زیر رنج بودن نمیدونم زیر رنج باشن چه معنی ای داره؟! 

انا جون امروز آز دادم و متاسفانه برای بار ۵ ام منفی بودم،  ۵ برگ آزمایش فرستادم، خیلی ممنونم ع ...

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم..... 

انشالله به زودی خدا برات جبران میکنه..... 

دکتر هیچوقت برات توضیح نداد که مصرف هیدروکسی موقع انتقال، چرا برای لانه گزینی خوب نیست؟ من رویان می ...

نه راستش توضیح نداد اما استروئیدها میگن تو لانه گزینی بهتره مصرف نشن، سرچ نزدی تو گوگل؟ مصرف استروئیدها در زمان لانه گزینی

اگه متخصص ایمونولوژی رویان اینجوری صلاح دیده قطع نکن، خوب اکثر بچه های اینجا که قطع کردن بیشترشون دکترشون یا زرنانی یا توکلی که هردو اینا قطع میکنن قبل انتقال 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم.ندا خرید کردی چیزی؟من فردا مبخوام برم تخت اینا سفارش بدم

من فقط تخت و کمد سفارش دادم که گفتن ۲۵ شهریور اماده میشه خریدای دیگم گذاشتم واسه مهرماه.انشالله بسلامتی خرید کنی خرید دومادیش😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏