2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
چیکا منم هر دوهفته میرم سونو چک میکنم میگم استرس بدتره برام خطری نداره سونو؟ مادرشوهرم هی میگه چقد ...

منم تقريبا هر دو هفته ميرم يعني استرس كاري باهام ميكنه كه تموم بدنم گر ميگيره عصبي ميشم همش به يه جا خيره ميشم يعني جوري ميشم شوهرم ميگه فقط پاشو بريم تا از شدت استرس كار دست خودت ندادي همين كه پامو ميذارم بيرون از مطب سونو كلا يه ادم ديگه ميشم ديگه بگو و بخندم شروع ميشه😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
خخخخ افرین حالا ما اسم انتخاب کردیم نمیدونم بگیم یا نه شوهرم میگه بگو به کسی چه هرکی حرفی زد من جواب ...

من به این پی بردم اگهه اخر اعلام بشه نظرای مسخره اطرافیان هم بیشتر

ولی اکه از اول اعلام کنی دیگه نه انقدر پیشنهاد میدن نه نظر میدن که دل ادمو بزنن

من از اول به همه گفتم میخوایم چه اسمایی بذاریم و احتمالا اصلا تغییر ندیم 

کسی هم خواسته نظری بده گفتم من انتخاب کردم صبر کن بارداری بعدیم پیشنهاد بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استراحت مطلق اصلا حذف شده از پزشکی نوین  نه تو خونه بودم ولی دکترم شدیدا تاکید داشت تحرک ...

سلام زینبی جون من رفتم سونو غربالگری اول عدد ان تی رو برام زده ۲و ۱۹خیلی نگرانم  به نظرتون زیاده احتمال داره برام سلفری بنویسه جواب ازمایش غربالگریم هنوز اماده نیست سنم ۳۲ ۱۲ هفته وپنج روز بودم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم قربونت برم شکر خوبم.والا من که واقعا ازش راضیم هرکی رو هم فرستادم ازش راضیه چندنفریم اکثر ...

حالا شما یادمه خودت مشکل نداشتی و شرایط راحتتر بود.

من هم خودم پلی کیستیک و آندومتریوزم 

و هم همسرم الیگواسپرم هست(فعلا اطرج دارو داده که اگر اوکی نشد باید تسه بشه).شنیدم اگر خیلی اصرار کنی قبول میکنن اطرج دکترت باشه.

حالا

با توجه به شرایط خودم

بنظرت همون علیرضایی اوکی هست؟اونهایی که فرستادی شرایطشون مثل من بود؟؟؟

منم همینم روزی سه چهار بار بالا میارم و کلا حالت تهوع همش هست هیچ قرصی هم اثر نمیکنه دمیترون هم یبو ...

اره فقط خداکنه بمونن نی نی های من اینا فداسرشون 

من دل درد دارم میترسم خیلی هماتومم ک هی بزرگترمیشه😔

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

خانما به نظرتون ارزش داره واسه تعیین جنسیت آی وی اف کنم؟کسی تو این تاپیک نتیجه گرفته.بین دوراهی سختی قرار گرفتم 

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
اره فقط خداکنه بمونن نی نی های من اینا فداسرشون  من دل درد دارم میترسم خیلی هماتومم ک هی بزرگت ...

نگران نباش شزایطت مثل من

انشاالله خدا حافظشون باشه

ما چون بارداریمون دوقلویی هورمونا بیشترن و ویار شدیدتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نگران نباش شزایطت مثل من انشاالله خدا حافظشون باشه ما چون بارداریمون دوقلویی هورمونا بیشترن و ویار ...

نگران ویارم نیستم خیلی نگران هماتومم 

اخه این چ کوفتیه 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

دوستان حالم خیلی بده، جلوی گریه ام رو نمیتونم بگیرم. برام دعاکنید.

از آزمایشگاه بهم زنگ زدند گفتند از ۴ تا تخمک هیچکدوم جنین نشده، سه تا رو اوت کردند و فقط یکی یه تغییر کوچک کرده ولی معلوم نیست تقسیم سلولی میکنه یا نه، فردا بهم زنگ میزنن که نتیجه اش رو بگند.

من دیگه شانسی ندارم 😭😭😭

نگران ویارم نیستم خیلی نگران هماتومم  اخه این چ کوفتیه

خوب منم هماتوم دارم دیگه

کلا سه برابر شد اندازش

ولی هرچی سن بارداری بره بالا انشاالله جذب میشه

دوستان حالم خیلی بده، جلوی گریه ام رو نمیتونم بگیرم. برام دعاکنید. از آزمایشگاه بهم زنگ زدند گفتند ...

عزیزم بسپار به خدا

انشاالله هرچی به صلاحته و خیر پیش بیاد

ماهم برات دعا میکنیم

دوستان حالم خیلی بده، جلوی گریه ام رو نمیتونم بگیرم. برام دعاکنید. از آزمایشگاه بهم زنگ زدند گفتند ...

عزیزم من میدونم لحظه سختی بوده واسه منم این اتفاق دوبار در دو ای وی اف افتاد. عزیزم امیدت رو از دست نده درست در لحظه ای که انتظارشو نداری خدا سوپرایزت میکنه

و خدایی که در این نزدیکیست
من ۳بار با طرازی منفی شدم هیچ کاری عملا نکرد بهم گفت انقد انتقال بده تا مثبت شی ولی علیرضایی بار چه ...

آره منم با کلی تحقیق رفتم پیشش،

اما مهر که پیشش ویزیت شدم خیلی احساس میکنم با حوصله تر بود.خرداد که رفتم انقدر مریض زیاد بود که من خودم ۷ساعت منتظر شدم تا نوبتم بشه،با اینکه سر تایم ونوبت خودم رفتم.

میترسم بخاطر نبودن دکتر نصر،دقتشون کمتر شده باشه.

من قراره یکبار این راه رو امتحان کنم و هر هزینه ای هست بکنم،اما میخوام واقعا دکترم علم،تجربه و دلسوزی رو با هم و در بیشترین حد ممکن داشته باشه

الان که چند نفر توی روزهای پیش اومدن و از تشخیص اشتباه علیرضایی گفتن،نگران شدم،

دلم میخواد دوستای اینجا بازم کمک کنن و با توکل بخدا دکتر خوبی رو انتخاب کنم.

باران جون😭انقدر دیروز برات خوشحال شدم، به خدا برای تمام بچه هایی که ذخیره هامون کمه خوشحالی کردم، گفتم باران چهار تا تخمک داشته خیلی خوب بوده ، چرا اخه؟