2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان شبتون بخیر من امروز رفتم سونو ان تی، دکتر گفت طول سرویکس 29 هست و کمه، گفت هر هفته باید ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین من هفته 12 طول سرویکسم 33.5 بود

سه هفته بعد رفتم سونو شده بود 28، که دکترم گفت درسته 28 عدد بدی نیست ولی یهو خیلی کم شده و با توجه به هفته من سرکلاژ کرد 

کلا هم تا هفته 24 اینا بیشتر امکانش نیست ریسکش بالا میره بعدش

البته من متخصص زنان نیستم، حتما با پریناتولوژیست مشورت کن چون بارداری های پرخطر رو بهتر بلدن منیج کنن

عزیزم دقیقا آنا جون  فقط منظورم رو واضح نرسوندم، از بس تحمل ندارم تا یه کم غذا نخوره بهم میریز ...

زينب جون ميزان نرمال sp توي سونو چقدر هستش؟ براي من هميشه مايع امنيوتيك با علامت alf مينوشت اينبار sp نوشته سرچم كردم چيزي ننوشته بودن كه نرمالش چقدره

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شبتون بخیر من امروز رفتم سونو ان تی، دکتر گفت طول سرویکس 29 هست و کمه، گفت هر هفته باید ...

به سلامتی عزیزم منم طول سرویکسم با سونو شکمی 30 بود که دکترم گفت واژینال کمترم هست 1 ماه مطلق استراحت کردم رفتم سونو واژینال شد 35 بعد تو انومالی شده 33 که باز دکترم گفت شیاف و قطع نمیکنم نگران نباش فقط مطلق استراحت کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببین فکر کنم مربوط به یک قسمت از مغز بچه هست گلم  منم کلی سرچ کردم و حدس می‌زنم همونه منظورش، ...

قربونت برم عزيزم. راستش من گفتم ميزان مايع دورشونو بهم بگو اندازه زد اينو گفت بنويسه ازش پرسيدم چطوره گفت نرماله. تو سونو قبلي از سه جهت دكتر سونوگراف اندازه زد مايع رو بعد باهم جمعش كرد اين فقط يه طرفو اندازه زد اونچيزي كه من داشتم تو مانيتور ميديدم

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم عزيزم. راستش من گفتم ميزان مايع دورشونو بهم بگو اندازه زد اينو گفت بنويسه ازش پرسيدم چطور ...

سر همین موضوع من سه سال پیش یهفته روهوا بودم فهمیدم سونوگراف دقیق اندازه نزده ازن وسط توهم سوراخ شدن کیسه ابم داشتم تست آمینوشور هم دادم

سر همین موضوع من سه سال پیش یهفته روهوا بودم فهمیدم سونوگراف دقیق اندازه نزده ازن وسط توهم سوراخ شدن ...

يعني زورشون مياد دقيق اندازه بزنن ولي ماشالله پول گرفتن زورشون نمياد😐

خداياشكرت....❤️ 
يعني زورشون مياد دقيق اندازه بزنن ولي ماشالله پول گرفتن زورشون نمياد😐

هموووون

شما چند هفته این؟

من دلم میخاد برم انتقال بدم ولی ازکرونا می ترسم  نه بخاطر خودم بخاطر پسرم

غیراز سه بار که تو سیکل باید سونو بشیم و انتقال بدن

فک کنم دوسریم ویزیت بشم دکتر اوکی باشه نه؟