2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
نه بابا این چه حرفیه من که کامل زندگی عادیم رو انجام میدم حتی رانندگی هم می کنم از دکترم پرسیدم گفت ...

واقعا خیلی خوشحال شدم که میتونم عادی زندگی کنم فکرکردم باید کلا تو خونه بمونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من فکر کنم اینو جواب دادم.....  منم خونریزی داشتم جای نگرانی نداره تقریبا خیلیامون داشتی ...

بله جوابم و داده بودین من ندیده بودم شرمنده 

یه آمپول پروژسترون اضافه بر چیزی ک هر روز داشتم زدم بلافاصله بعد از خونریزی هم شیاف گذاشتم 

توکل بر خدا هر چی خودش صلاح میدونه 🤲🤲🤲

ممنون بابت راهنماییت عزیزم ♥️😘

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
ولی من یکیو میشناسم با تیرویید 10الان دوقلو باردار تازه انتقال اولش عزیزم به انتقال ربطی نداره ولی ا ...

عزیزم منم کلی آدم میشناسم از چراغ قرمز رد میشن و تصادف نکردن😅😅😅😅 اصلا ملاک درستی نمیتونه باشه 

کلا کم کاری تیروئید مانع حاملگی نیست برای چیزای دیگه ضرر داره مثلا هوش جنین، رشد مناسب جنین و... خصوصا در ماه‌های اول بارداری که جنین خودش غده تیروئید نداره، بارش روی دوش مادر هست، الان گفتی طرف با tsh =10 دو قلو داره هنگ کردم، آخه کدوم دکتری بهش اجازه داده با این وضعیت حامله بشه

شاید ایشالا معجزه شد، من دیگه دارم به فرزند خوانده فک میکنم، از نظر دوتامون داغونیم

عزیزم خیلی روزهای سختی داری، مثل چند سال میگذره هر روزش 

الهی شما هم حاملگی رو خودت تجربه کنی و کلی اولاد صالح خدا بهتون بده

ببین اینجا چند نفر بودن مثل شما بارها اهدایی گرفتن ولی باورت میشه خودشون طبیعی حامله شدن!!!! مشکلات ما بزرگ هستن ولی خدای ما بزرگتره عزیزم

سلام ، من چند روز دیگه وقت پانکچرم هست ، میخوام واکسن کرونا بزنم ، تاثیر منفی رو تخمک نداره زینب جا ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین اگر امکانش هست بعد از پانکچر بزن به چند دلیل 

چون ممکنه تب کنی و حالت روز پانکچر خوب نباشه، چون ممکنه بری واسه واکسن و شلوغ باشه و دور از جون کرونا بگیری، من بودم این چند روز فقط مواقع ضروری بیرون میرفتم یا فقط پارک خلوت با ماسک، برای سونو و کارهای دیگه هم هر جا میری ماسک n95 بزن، بعد از پانکچر هم بذار پریودت بیاد بعد واکسن بزن ولی بزن حتما حتما 

من البته واکسن زدم استرازنکا هم بود هیچی علائم نداشتم بعدش ولی اصلا قابل پیش بینی نیست، یکی از دوستانم با سینوفارم یک روز شدید تب و لرز و بدن درد داشت داغون بود اصلا

خانما تورخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه من الان روز 20 انت ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خب طبیعیه چون حامله شدی برای بعضیا این جور میشه، منم بودم از بس فشار دادم خون ریزی افتادم دیگه بعدش رکتال گذاشتم نه واژینال، نگران سونو نباش لوبرکنت میزنن راحته

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی میگم من امروز روز ۱۳ انتقال جنین بلاستم امروز آزمایش دا ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 

خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍 

مبارکهههههههههههههه دوست قدیمی 

والا نظر دکتر مهمه، ولی نیازی نیست چون خیلی بالاست. آره دوهفته دیگه عالیه

عزیزم منم با تمام وجودم درکت میکنم.....  البته برا من بیشتر منم که دارم بچه هامو اذیت میکنم... ...

عزیزم دقیقا آنا جون 

فقط منظورم رو واضح نرسوندم، از بس تحمل ندارم تا یه کم غذا نخوره بهم میریزم عصبی میشم، خب معلومه الگوی بچه کیه؟ من که مادرشم اونم بهم می ریزه 

دیگه راستش از بس پشیمونم دارم مشاوره میگیرم مرتب، خیلی بهترم ولی هنوز راه دارم تا خودم درست بشم و اون استرس هایی که به بچه ام دادم بشوره ببره

حق میدم هرکسی انتقال منفی ببینه ناراحت بشه، حتی هر ماه که آدم منتظر بچه پریود میشه، کلی فرو ریخته میشه، حق داره ولی نابود کردن خودمون با غصه که فایده نداره، توکل به خدا، تا رحم و یا تخمدان هست امید هست

چند وقت پیش یکی از دوستان مجردم جواب پاتولوژی رحمش مشکوک به بدخیمی بود، اون چی بگه پس؟؟؟ اگه رحم رو درنیارن و شیمی درمانی کنن تخمدان ها هم به فنا میره، اگه رحم رو در بیارن و برای محکم کاری و جلوگیری از متاستاز شیمی درمانی کنن اون وقت هیچ کدوم رو نداره 😢😢😢😢

اصلا نمیتونستم هیچی بهش بگم، تا اینکه بهم پیام داد گفت نمونه برداری تکمیلی کردن و بدخیم نبوده