2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

سلااام عزیزم

خداروشکر😍😍😍😍😍

مبارک باشه خیلییییییی💃💃💃💃💃💃

اللهی به سلامتی نه ماه رو بگذرونی و بغلش کنی 

ماشالا مال شمام بتات خوبه شاید دوقلوئه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

به بههههه مبااااارکاااا باشه عزیزم 😍😍😍😍😍😍چ روز خوبییی..خدارو صد هزار بار شکرررر 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
منم شیاف داخل نمیره نمیدونم چرا دیگه مقعدی گذاشتم چون یکی دوبار به زور فشار دادم یکم لک دیدم ولی ...

خیلی عذر میخام ولی خب با انگشت هم که امتحان کردم نشد هیچی داخل نمیشه

سلااام عزیزم خداروشکر😍😍😍😍😍 مبارک باشه خیلییییییی💃💃💃💃💃💃 اللهی به سلامتی نه ماه رو بگذرو ...

سارا جانم من رو هم ب لیست اضافه کن اگر جا داری فدات شم🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
براي سونو واژينال نگران نباش با ژل دستگاهو ميفرستن داخل. اگر واژن اذيت ميشي شيافتو مقعدي استفاده كن ...

امشب مقعدی میزارم فردا برم به دکترم بگم ببینم چرا اینجوری شده  

مباركه عزيييييزم بتا هم مثبت شد؟ آخخخ چه خوشحال شدم ديدم تيكر بارداري گذاشتي😍 تا سونو قلب سوره يس ب ...

بله عزیزم امروز مثبت شد 

چشم حتما

دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منم همینطوری بودمپامو جمع میکردم زیر پام دوتا بالشت میذاشتم خودمو شل میکردم وگرنه اصلا داخل نم ...

اخه من تاالان 20 روزه دارم میزارم خیلی برام راحت بود مشکلی نداشتم الان سه روزه به زود داخل میرفت امروزم کلا انگار بسته شده از همین اول واژنم

سارا جانم من رو هم ب لیست اضافه کن اگر جا داری فدات شم🤗

چشم عزیزم