2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
عزیزم لطفابرای منم بخون اسمم رباب

چشم عزیزدلم 

الهی حاجت روا شید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی که بارداری خوبی داشته باشی اگه هنوز جا هست به نیت منم بخون چه نذر قشنگی منم حتما نذر میکنم  ...

مرسی عزیزدلم دعا کن برام

چشم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جان جاااان خيييلي مباركه مامان خانم قشنگم الهي كه اين دوران پراز استرسو به سلامتي طي كني😍😍😍😍😍😍 ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

دعا کن برام

مرسی عزیزم بعدش باید استراحت مطلق بود؟ شرایطش چجوریه

قربونت. والله من استراحت ميكردم تا سه چهار روز لكه بيني داشتم. شرايط خاصي نداره مثل زمان پانكچر بيهوشي كوتاه مدت داره وقتي هم بهوش مياي يكم درد پريود داري يك ساعتم نگه ميدارن و مرخص ميكنن. فقط ممكنه بعدش موقع دستشويي يا سرپا موندن تو واژنت احساس سنگيني داشته باشي

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم منم دیروز رفتم تخت و کمدشو سفارش دادم صبح برو خرید خیلی خلوته دوتا ماسکم بزن هنوز بابت دیروز ذ ...

اي جوووون دلم الهي مباركش باشه فداش بشم من😍😍😍😍من تخت و كمدشونو خيلي وقته سفارش دادم خاله جونشون ولي گفتم يكم ديرتر بيارن. لباس و كرير و اينجور چيزاي ريز ريز مونده فعلا يكم درد دارم از ترس نرفتم خريد نوبت دكترمو هم بخاطر دردم انداختم فردا برم ببينم چي ميگه😢برام دعاكن اين دردا دست از سرم برداره

خداياشكرت....❤️ 

@مهربون21    

سلام عزیزم کجایی ؟

میگم چله داشتم اسم شما رو هم نوشتم به نیتتون سوره مریم بخونم

بچه هايي كه ني ني دارين ميشه بگين اولين سونوتون كه قلب جنينو ديدين چند روز بعداز انتقالتون بود؟و هفت ...

عزیزم چند هفته ای الان؟

@sangak    

عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی؟

ان شاالله با یه بتای خوب میای

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی

میگم من امروز روز ۱۳ انتقال جنین بلاستم امروز آزمایش دادم بتام ۲۴۶۸ بود.بنظرتون لازمه دو روز دیگه تکرارش کنم؟

سونو قلب دوهفته دیگه برم خوبه؟

نميدونم🤓٥مرداد انتقال دادم فعلا نرفتم سونو

من ۲۰ مرداد انتقال داشتم به من گفت دوهفته دیگه بیا

شما هم بری الان بنظرم خوبه

براي سونو واژينال نگران نباش با ژل دستگاهو ميفرستن داخل. اگر واژن اذيت ميشي شيافتو مقعدي استفاده كن ...

چیکا جون شما خارج از کشور بودین و دوقلو دارین؟ یادمه یه خانمی با این شرایط تخمک اهدایی گرفته بودن، بار ۸ ام مثبت شده بودن،