2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کن ...

عزیزم  واقعا خداروشکر یادمه اوایل انتقالت گفتی شوهرتو دیدی که گریه میکرده واقعا بغضم گرفت از این حرفت قربون خدا برم که خداروشکر حاجت دلتونو داد 

عزیزم برای منم دعا کن هانیه هستم ❤

راستی همسرتو سورپرایز کردی؟! 

چون بیبی زده بودم میدونست الانم زنگ زدم بهش گفتم دوتایی گریه میکردیم پشت تلفن

همسرم متاسفانه کرونا داره قرنطینس من خونه بابام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنیناتون بلاست بودن؟

عزیزم دومرحله ای انتقال دادم اولی مورولا دومی رو نگفتن فقط گفتن رشدش خوب بوده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چون بیبی زده بودم میدونست الانم زنگ زدم بهش گفتم دوتایی گریه میکردیم پشت تلفن همسرم متاسفانه کرونا ...

الهی جانم

ایشاا... زودتر خوب بشه... 

چ حس قشنگیه واقعا😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت برم خدا بچه هاتو برات نگه داره😍😍😍

مرسی گلم😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم  واقعا خداروشکر یادمه اوایل انتقالت گفتی شوهرتو دیدی که گریه میکرده واقعا بغضم گرفت از ای ...

آره گلم واقعا معجزه خداست 

چشم گلم نوشتم اسمتو

آره گلم واقعا معجزه خداست  چشم گلم نوشتم اسمتو

عزیزم به نیت دوست منم می خونی اسمش میناست ده سال منتظره پنج تا انتقال منفی داشته خیلی دلشکسته هست 😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷