2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من علائم زیاد دارم ولی زیاد توجه نمی کنم چون زمانی که شیاف پروژسترون برای iui هم مصرف میکردم و منف ...

پنج تا سه روزه دوتاشو انتقال دادم 

امین🙏

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل ایمنی انعقادی ندارین

ازمایش هایی که انجام دادم دکتر گفت مشکلی نداری ولی اصلا نمی دونم چی هستن، بعد این سیکلم از ماه‌ قبلش روزی ۴ تا کورتون خوردم و هر هفته یکیش کم شد ، انوکسا ۶۰۰۰ هم زدم ایندفعه

ای وای الهی بمیرم منم از غصه خوردن و ضرر زدن به خودم جز اینکه بیماریم عود کنه چیزی ندیدم البته هنوز ...

خدا نکنه فدات شم.شما مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شما کدوم مرکز میرین؟ یه موقع میگم بیام تهران، دوباره میگم خستگی رفت و آمد و هزینه های بالاتر کلینیک ...

عزیزم تا حالا پی ار پی نکردی؟جنین هات گرید چی بودن و چند سلولی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
۴ مرداد انتقال دادم ولی انو سونو نرفتم

شیاف اضافه کن یا دوتا امپول باهم تزریق کن

استراحت کن تا بری دکتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پی ار پی رحم همین دفعه انجام دادم، سری اول ۶ تا جنین گرید آ و ده سلولی داشتم. سری دوم ۴ تا گرید آ و ...

همه کارا هم که انجام دادی گلم

اندومتر رحمت تو اخرین سونوهایی که میدادی برا انتقال چند بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اخه دیگه روز ۱۳ معلومه چی به چیه، بعد فردا واسه آزمایش راحت تره ادم، امروز عزاداریهامو انجام دادم دی ...

عزیزمممم ، نمیتونی بیای تهران؟ این جا از این برنامه ها نداره ها، صیغه خوندن و اینا

سلام عزیزم، دیگه هفته های آخری، خوشابحالت، خوبی؟ سلامتی؟ نی نی خوبه؟

سلام عزیزم ممنونم عزیزدلم شما خوبین؟ نینی جون خوبه؟ آره دیگه ان شاالله اگه خدا بخواد ۱۴ ام زایمانمه

ان شاالله که شمام نینی قشنگتو به وقتش صحیح و سالم بغل میکنی❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
همه کارا هم که انجام دادی گلم اندومتر رحمت تو اخرین سونوهایی که میدادی برا انتقال چند بود؟

اخرین بار و نمیدونم ولی تو هر بار کلی به به و چه و چه بود، ولی بارهای قبلش که دیگه سونو آخر میرفتم و پروژسترون شروع میکردم ۹ بود

این مدت اصلا رعایت نکردم دیشب هم تو خواب دخترم پاش خورد ب شکمم، اگه طوری بشه خودمو نمیبخشم

الان اگه میتونی برو دکتر و سونو رو بده

ساک بارداری رو که برات چک کنند خیالت راحت میشه

پروژسترون هم بهت می گن که باید اضافه کنی

به نظرم فعلا یک شباف اضافه کن