2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
مرسی عزیزم ، اینجا یه بار سوال کردم درمورد مراحل و... جواب ندادن دوستان😢

عزیزم بپرس هرکس بلد باشه جواب میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقصدم مطب دكتر و سونو هستش چندين ماهه خانوادمو نديدم اوناهم از ترس مريضي ميترسن بيان😔حالم از فضاي خونه بد ميشه بيرونم ميرم دوست دارم زود برگردم خونه دوست دارم تنها باشم همش دلم ميخواد گريه كنم ديگه خسته شدم پس كي وضع اين مملكت ميخواد درست بشه؟ 😭😭😭بعداز اينهمه سال انتظارو سختي همچنان داره سخت ميگذره و هيچ لذتي نبردم از اين روزا😔😔😔حالم بده گفتم باهاتون دردودل كنم خيلي خستم بخدا😭

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز  دلم . خوبی ؟ گل پسری خوبه ؟ به محض اینکه شیر میخورد یا در حین شیر خوردن پی پی میکرد ...

سلام ممنونم عزیزم شماخوبی ؟ پسرمن دفعی که گفتی رو داره ولی توخواب ارومه فقط روزا بعضی وقتابیقراره ، فک نکنم عدم تحمل لاکتوز باشه ولی مدفوعش بلغمیه حس میکنم باید دکترببرمش خیلی لاغرشده طفلی 

بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقص ...

عزیزم‌ درکت میکنم دقیقا منم همین طورم همش توی خونم ببین چیکا جونم مثلا شبا ساعت ۱۲ برید یه ساعت پارکی که خلوت باشه من یه پارک خیلی قشنگ سمته خونمونه ساعت ۱۲ میریم تا یک اینقد روحیم عوض میشه کلا ۵ نفر هم نیستن توی پارکه البته امنیت داره. سعی کن فیلیمو اشتراک بگیری فیلم نگاه کن خیلی خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی  ممنونم با دعای شما انشالله شما هم سالم بغل(شون)کنی

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جاااااااااااننننمممممممممم ماشاالله ولا حول ولا قوة الا بالله  مبارکا باشه عزیزدلم 😍😍😍😍 ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

چشم حتمااا

الهی بزودی خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اولا انشاالله که بارداری راحتی داشته باشی بعدم ویار بارداری از هفته شش تا هشت شروع میشه و ممکن ...

مرسی عزیزدلم

ساراجون منم اضطراب فردارو دارم خداکنه فردا یه بتای خیلللی خوب داشته باشیم 

آره خدا کنه نمی دونم چرا همش میترسم منفی بشه

عزیزم شما خودتو وزن کردی؟

من نسبت به قبل انتقالم وزنم یه کم کم شده با اینکه بیشتر غذا میخورم🤕🤕🤕

مبارک باشه عزیزم به سلامتی وای چه نیرو گرفتیم ما ،🤩🤩🤩🤩🤩🤩

مرسی عزیزدلم😍😍دعا کن برام بمونه

فکر کنم از پنج شش هفتگی بود ولی خداروشکر من تهوعم زیاد نیست فقط حالتشو دارم،،ولی بی حالی وسرگیجه رو ...

آها مرسی عزیزدلم.

بهش بگو صبر کن حالت تهوع ام کم کم میاد سراغم، جوری که آرزو می کنی یک روز بدون تهوع باشم، بیچاره می ک ...

مرسی عزیزم 

خداروشکر که بهتر شدی😍

عزیزم‌ درکت میکنم دقیقا منم همین طورم همش توی خونم ببین چیکا جونم مثلا شبا ساعت ۱۲ برید یه ساعت پارک ...

سارا جون همين كه ميرم تو ماشين ٥ دقيقه نشده به شوهرم ميگم بريم خونه حال و حوصله ندارم واقعا ديگه از اين وضعيت خسته شدم نميدونم تا كي قراره ادامه داشته باشه واقعا. خدا كمكمون كنه فقط😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سارا جون همين كه ميرم تو ماشين ٥ دقيقه نشده به شوهرم ميگم بريم خونه حال و حوصله ندارم واقعا ديگ ...

عزیزم سعی کن به چیزای خوب هی فکر کنی با افکار بد مقابله کن سری تا اینجوری شدی بگو نه باید ترکش کنم. آره واقعا خیلی شرایط سخت و بد شده انشالله که سلامت باشی هم خودت هم همه عزیزات. برای آرامشت دعا میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جون همين كه ميرم تو ماشين ٥ دقيقه نشده به شوهرم ميگم بريم خونه حال و حوصله ندارم واقعا ديگ ...

چیکا جون باور کن ما هم همین هستیم، منم به خاطر درمان ناباروری کارم رو ول کردم ، هر روز هم افسرده تر و عصبی تر میشم، همش دلم میخواد گریه کنم😢😢😢

بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقص ...

خیلی سخته ادم کلافه میشه همش تو خونه

کاش حداقل بری چند روز خونه مامانت اینا بمونی چون مامان باباها اغلب واکسن زدن دیگه 

یه کم حال و هوات عوض میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود