2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
عه منم زده بودم۲۳ام شما چند روز قبل بی بی از سی جی زده بودی؟؟

من روز ۵ و روز ۷ انتقالم اچ سی جی داشتم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ساراجون تیکرت مبارک باشه عزیزم ایشالله این ۳۵هفته باقی مونده رو خیلللللی با خوبی و خوشی سپری کنی&nbs ...

مرسی عزیزم شما تیکر نمیزنی؟

من تو اینترنت زدم تاریخ زایمان رو زده بود ۹ اردیبهشت که میشه ۴ هفته و ۴ روز

ان شاالله جفتمون به خوبی و خوشی طی کنیم این ۳۵ هفته رو و نبنیهامونو سالم بغل کنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش تو مثبت واقعی هستی عزیزم .چون میگن اچ سی چی ۶ تا ۷ روز تو بدن میمونه اگه نصف زده باشی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سارا فکر کنم دو قلو باشه عزیزم😍😍

خدا از دهنت بشنوه😍😍

خیلی برات دعا کردم الهی چند روز دیگه عکس بیبی چک مثبتتو بزاری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدااز دهنت بشنوه عزیزم ایشالله به حق صاحب این ماه همه حاجتمندا هررر حاجتی دارن حاجتروا شن منتظران هم ...

الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

نگران نباش فردا بتات عالیه

قربونت،ممنونم،مواظب خودت و نینی ها باش

مرسی گلی دعا کن واسم خیلی

عزیزم نگران نباش اگه مال آمپول بود این بیبی چکت باید کمرنگ تر بود این پررنگ تره نی نی دیگه چجوری اعلام وجود کنه😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه😍😍 خیلی برات دعا کردم الهی چند روز دیگه عکس بیبی چک مثبتتو بزاری

قربونت برم عزیزم مرسی .ولی من خوم رو برای هر نتیجه ای دارم آماده میکنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزدلم دعا کن خدا برام نگهش داره

جااان جاااااان 😍😍😍😍مباااارکههه عزیز دلمممم 

جیگرررررر تیکرررت برم من🤗🤗🤗🤗

الهیییییی صحیح و سلامت بغلشون بگیری عزیزم❤❤

آزمایش دادی ب سلامتي ؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

اصلا فکر نتیجه نباش فقط بسپار به خدا بگو اگه اون بخواد میشه منم کاره ای نیستم فقط بیخیال باش و استرس نداشته باش 

من حتی نمی خواستم بیبی بزنم ولی مامانم اینقدر اصرار کرد گفت من میدونم شده میدونم نوه دار شدم😍😍😍

کلی اصرار کرد من راضی شدم منم کلی اصرار کردم شوهرم راضی شده😍😍😍

بابام از دیروز برا فامیلا زنگ میزنه میگه نوه دار شدم

الهی بگردم😍😍😍اینقدر اونا خوشحالن که حد نداره

از اصل موضوع دور شدم😂😂😂 فقط خواهر بیخیال باش

بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

ای جان چقد خوبه این بی بی چک مثبت من ذوق مرگ میشم شکرخدا انشاالله هممون با این صحنه مواجه بشیم الهی خدا برات حفظشون کنه دلم میگه دو قولوه هممون تو این تاپیک هم دردیم و همدیگرو درک میکنیم انشااله هممون دلمون شاد بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جااان جاااااان 😍😍😍😍مباااارکههه عزیز دلمممم  جیگرررررر تیکرررت برم من🤗🤗🤗🤗 الهیییییی صح ...

مرسی گلم.وای تمنا جون خودم باورم نمیشه اصلا فکر نمیکردم یه روز بیبی مثبت ببینم

نه عزیزم فردا آزمایش دارم

بنظرت بتام خوبه فردا برم آزمایش؟میگم نکنه کم باشه استرس بگیرم

منم به هر طرف فکر میکنم توکل بخدا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵