2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

انشالله به سلامتی و شادی . خیلی خوشحال شدم بعد انتقال منفی خودم خیلی حالم گرفته چند وقته از خواب و خوراک افتادم بعد ۶ روز امروز لبخند زدم و خوشحال شدم برات .🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 انشالله سالم و سلامت بدنیا بیاد . برا منم دعا کن دلم خیلی شکسته

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰م انتقال داشتم اگه اشتباه نکنم روز ۱۲ام هستم

ان شالله که مثبتی بی بی چک که میگه مثبتی . نگرانی نده به خودت مثبت فکر کن 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی عزیزدلم😍😍😍 حتمااا الهی قسمت همه منتظرا و شما بشه الهی تا سال بعد محرم نینیت یا تو دلت باشه ...

ساراجون تیکرت مبارک باشه عزیزم ایشالله این ۳۵هفته باقی مونده رو خیلللللی با خوبی و خوشی سپری کنی 

میگم یعنی الان ما ۳هفته ایم فکرکنم ۴هفته باشیم 🤔🤔

ساراجون نظرت راجع به بی بی من چیه؟؟ به نظرت بتام فردا قابل قبوله  من تجربه افت بتا داشتم یه ک ...

وای گلم عالیه هر دو روز بتا دو برابر میشه منم حس میکنم خط بیبی چکت دو برابر از قبلی پررنگ تره

اصلا نترس بسپر به همون خدایی که نینیتو بهت داده خودش مواظبشه

مبارک باشه😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

سارا فکر کنم دو قلو باشه عزیزم😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شالله که مثبتی بی بی چک که میگه مثبتی . نگرانی نده به خودت مثبت فکر کن 

مرسی عزیزم ایشالله شمام به زودی زود معجزه خدارو ببینی طبیعی باردار شی اونم دوقلو

شما بی بی نزدی اونموقع ؟؟

اینم مثبته که یکیش پررنگتره😍مبارکهههه بسلامتی ایشالله

ایشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم ایشالله شمام به زودی زود معجزه خدارو ببینی طبیعی باردار شی اونم دوقلو شما بی بی نزدی اون ...

چرا زدم ولی اچ سی جی داشتم مثبت کاذب بود 😔

خانما من میخوام همین پریودی وارد سیکل انتقال بشم بگین برای تقویت رحمم چیکار کنم

عزیزم نرفتی واسه تکرار ازمایشت؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای گلم عالیه هر دو روز بتا دو برابر میشه منم حس میکنم خط بیبی چکت دو برابر از قبلی پررنگ تره اصلا ...

خدااز دهنت بشنوه عزیزم ایشالله به حق صاحب این ماه همه حاجتمندا هررر حاجتی دارن حاجتروا شن منتظران هم به خصوص بچه های تاپیک به زودی زود دامنشون سبز شه

انشالله به سلامتی و شادی . خیلی خوشحال شدم بعد انتقال منفی خودم خیلی حالم گرفته چند وقته از خواب و خ ...

مرسی عزیزدلم

دورت بگردم غصه نخور حالتو میفهمم منم بعد هر انتقال منفی داغون شدم ولی سعی کردم زود خودمو جمع و جور کنم و برم واسه سیکل بعدی

فقط فقط فقط از خدا بخواه بگو خدا حکیمه صلاح منو بهتر میدونه هر چی خدا بخواد همونه استرس رو از خودت دور کن مطمئنم انتقال بعدیت مثبته

اگه آزمایش های ایمنی انعقادیو ندادی حتما انجام بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍