2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جواب ازمایشم شده بود ۵  دوباره کی میتونم وارد سیکل انتقال بشم چون لنفوسیت شدم ۵ ماه وقت د ...

خیلی متاسفم عزیزم😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مبارکه.....  همیشه دلت شاد باشه و خوش خبر باشی....  به سلامتی بغلش کنی عزیزم.....& ...

قربونت برم عزیزه دلم انشالله که خدا دل همه ی خانوم های این تاپیک و شاد کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم...... 

نیوا جون شما همون نیوای قدیمی هستی عزیزم؟؟؟ 

واقعا سلامتی نعمت بزرگیه انشالله به زودی سلامتیت بهت برمیگرده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

❓❓❓❓❓❓❓❓❓

بچه ها لطفا اگه میدونید جواب بدید من ۳ پریودم آمپول میکرورلین زدم و ۲۸ روز بعدش دومی رو هم‌ زدم دکترم گفت بعد اولی پریود میشی و بعد اون دیگه نمیشی تا چندماه حالا من موعدمم سه روزه رد شده ولی پریود نشدم چرا آخه خب تا جایی که تحقیق کردم همه بعد اولی پریود شدن. کسی بوده مثل من؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها قبل انتقال چیا بخورم؟!  کاچی خوبه؟!

عزیزم کار عجیب غریب نیاز نیست بخوری..... 

هر چی که مناسب طبعته و بدنت بهش عادت داره بخور..... 

فقط قاعده آور نخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینا رو دکتر خودت بهت گفت یا دکتری که سونو کرد ؟ من دکتر سونو هیچی نگفت   گفت برو پیش دکت ...

نه اینا رو خود دکتر توضیح داد چون بعد سونو نوبت دکتر داشتم بعد من جواب ازمایشم اماده نبود گفت سری بعد که رفتم با خودمم ببرم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانما کسی درمورد قرص تاکرولیموس اطلاعی داره من تا روز ۱۰ انتقالم داشتم ک بعد اون دیگه تموم شد و گفتن ...

عزیزم من نداشتم..... 

زینبی بابا شاید اطلاع داشته باشه..... 

سلام خانومای گل خوبین میخوام یکم از درد دلم براتون بنویسم من دو سه ساله که میخوام برای تعیین جنسیت برم آی وی اف کنم ولی راستش دو دلم خیلی میترسم همه میگن پروسه سختیه کلی دارو های هورمونی باید بزنم برا بدنم ضرر داره عوارض زیادی داره دلم نیست با این مدل باردار شدن رو شمارو به حق این روزای عزیز یه راهی جلو پام بزارین من طبیعی میتونم باردار شم فقط برا تعیین جنسیت میخواستم برم خیلی سردرگمم پولشو میخوام طلا بفروشم 😔راهی هست که بدون آی وی اف اون جنسیتی ک بخوام بشه 😔اره میدونم اونم فقط خواست خداس که کاش بخواد برام دعا کنین حالم دلم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭

میگم شما هنوز پردنیزولون میخورین ؟ پروژسترون چیا دارین ؟ روزی چندتا؟

پروژسترون قبلا روزی دوتا شیاف سه روز یه بارم یه امپول بود الان می خواست کلا قطع کنه که به خاطر جفتم گفت هرشب شیاف رو بزارم پردنیزولون رو دکتر گفت به نظرم تا ۱۶ هفته ادامه بده که من گفتم من مشکل ایمنی ندارم و خودم خوردم دکتر برام همون ۸ هفته کم کم قطع کرد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷