2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون من الان چیکار کنم؟؟

وای من آرزومه اگه باز باردار بشم، سرم و پردنیزولون نداشته باشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چه خوب الهی شکر که نتیجه گرفتید انشاالله این 9 ماه هم بدون دردسر سپری کنی و نینی هاتو بغل بگیری دلم ...

مرسی عزیزدلم

خدا از دهنت بشنوه

الهی تو هم بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه الهی تو هم بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

دعاکن منم زود به سلامتی لاغر شم.فعلا که درگیرکرونا وتازه خوب شدم.

ان شاالله به سلامتی و راحتی دوران بارداری تا ر طی کنی و صحیح و سلامت بچه ت ر بغل کنی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

برگه ر بذار روی میز و از بالا عکس بگیر تا خوانا باشه.

مرسی عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه الهی تو هم بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

ممنونم عزیزم الهی آمین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم شما کجا هیسترو کردی؟ روز چند سیکل انجام میدن من هیچ اطلاعاتی ندارم  بچه ها میش ...

ممنون عزیزم،انشاالله که همین طور باشه واسه من روز نوزدهم بود،فقط خراش و هیچ دردی هم نداشت

من چطوری کم کنم    جوجه م یکسال ونیمشه،هنوزشیرمیخوره.ومن چاق و همیشه گرسنه

الهی فدای جوجت

باید اراده کنی وزنتو بیاری پایین خیلی تاثیر داره عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه ورزشی و چقدر کالری در روز؟

عزیزم یه تاپیکی هست تو نی نی سایت.اگه بخوای تگت کنم من با اون وزن کم کردم

یعنی تسه شدن همسرتون؟ Dfiچند بود؟

نه عزیزم پسا شد

نمی دونم 

سلام عزیزم خوبی ؟ 11 خیییییلی بالاست، پیش فوق تخصص غدد باید بری حتما حتما، من تازه حس میکنم دوز کمه ...

زینبی جون عزیز میشه منم راهنمایی بکنید من الان تو سیکل انتقالم  سیکلم بلند مدته با ال دی شروع شد دیروز سونو شدم روز پنجم پریودم بود  ضخامت گفت خوبه برا روز پنجم برام استرادیول شروع کرد تا روز 8 شهریور روزی دو تا صبح و شب بخورم و اینکه روز 8 شهریور دوباره سونو دارم که اگه ضخامت مناسب بود چند روز بعدش انتقال بدن برام به امید خدا  اما دیروز پرونده رو نگاه کرد گفت یه سری آزمایشهات زمان 6 ماه ازش گذشته و باید همین الان اورژانسی تکرارش کنی و جوابشو بیاری وقتی انجام دادم  همه چی خوب بود فقط گفت تیروییدت در حده مرزه و  داری رو به کم کاری میری و باید صبح ها ناشتا قرص بخورم که اگه انشاالله باردار شدم کم کاریم زیادتر نشه به نظرت امکانش هس برا این تیرونیده اگه حتی همه چی خوب باشه انتقالم عقب بیفته و سیکل کنسل بشه؟؟؟ خیلی نگران اینم ممنون میشم راهنمایی کنی ببخش طولانی شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏