2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
مامان جونی تبریک  دوباره 😘 میگم مهمترین علائمی که میشه مطمئن شد جنین گرفته چیه ؟؟ شما سه بار ...

فدات گلم عزیزم تنها تفاوتم با دفعات قبل درد پریودم بود روز ۲ و ۳ و ۴ یعنی دقیقا روزای لانه گزینی درد پریود داشتم یکسره بعد از روز ۵ درد میاد و میره یه تفاوت دیگه که داشتم ببخشید ولی خب شاید به کسی کمک کنه رگ های روی سینم معلوم شد

خیلی هاهم بدون علائم مثبت میشن ان شاالله همه منتظرا دلشون شاد شه🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم گلم ان شاالله قسمت خودت ان شاالله  من انتقالم دومرحله ای بود اول یه دوروزه سه روز بعد ...

ممنون عزیزم انشاالله برام دعا کن یعنی پیشنهاد خودتون بود اینکه بلاست انتقال بدن؟ برچه اساس تشخیص میدن که چند روزه انتقال بدن ؟ منم میتونم به دکترم پیشنهاد  بدم بلاست انتقال بدم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام مبارک باشه مامان شدنت. ۱۵ کیلو ر چطور کم کردی؟ تو چند مدت؟ منم می‌خوام کم کنم خیلی چاقم

سلام عزیزدلم مرسی گلم

من تو ۴ ماه کم کردم با کالری شماری و ورزش گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خوبین 

من امروز رفتم ان تی از ته دل دعااا کردم قسمت همه منتظرها بشه به حق علی اصغر امام حسین 

خانما مگه طول سرویکس هم داخل ان تی نمگین چقدره؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان یه سوال دارم، بهم دلداری بدید😢 من سه شنبه صبح وقت پانکچر دارم. امروز با همسرم خونه رو تمیز ...

عزيزم من همه كاري كردم مگه به همين راحتيه. خيالت راحت هيچ اتفاقي نيوفتاده

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم  میشه راهنماییم کنی من دقیقا ۹ ماه پیش به خاطر بقایا مجبور به کورتاژ شدم از اون مو ...

@nilooo68    

گلم خداکمکت کنه هرچه زودتر مشکلت حل بشه درپس هرسختی آسانی هست مطمین باش

عزیزم دکترت کیه؟ ازاول زیرنظر همین دکتربودی؟ میگم مگه باسونو چسبندگی مشخص میشه؟

ممنون عزیزم انشاالله برام دعا کن یعنی پیشنهاد خودتون بود اینکه بلاست انتقال بدن؟ برچه اساس تشخیص مید ...

چشم عزیزم نه گلم پیشنهاد دکتر بود جنین شناس میگه که جنیناتون قابلیت بلاست شدن دارن یا نه

اگه انتقال منفی داشته باشن برای بار دوم معمولا دکتر پیشنهاد بلاست میده من دفعه پیشم بلاست انتقال دادم ولی منفی شدم

تو انتقالت رحژیمتو ادامه دادی ؟

نه عزیزم من دوهفته قبل از شروع سیکلم به وزن هدف رسیدم بعد رفتم واسه تثبیت ویتامین میخوردم ولی باز گفتم اگه ادامه بدم ممکنه بدنم ضعیف بشه

چشم عزیزم نه گلم پیشنهاد دکتر بود جنین شناس میگه که جنیناتون قابلیت بلاست شدن دارن یا نه اگه انتقال ...

اهان پس اینا با جنین شناسه من بار اولمه به نظرتون همه چی رو به خودشون بسپارم بهتره؟؟ دیروز پرسیدم گفتن جنین ها گریدشون ab و b هستن خوبه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏