2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

سلام عزیزم 

میشه راهنماییم کنی

من دقیقا ۹ ماه پیش به خاطر بقایا مجبور به کورتاژ شدم از اون موقع چندتا سیکلم به خاطر عدم رشد آندومتر کنسل شد

تا همین هفته پیش تیم دکتر نصر میگفتن رحم جایگرین تا اینکه من تحت نظر یه پزشک تو رشت سیکل رو شروع کردم و ضخامتم روز ۱۴ نزدیک ۶ شد و سه خط شفاف

روز ۱۹ به مرکز مام مراجعه کردم و پزشک جایگزین من رو سونو کردن و یه لک سیاه داخل آندومترم دیدن و تشخیص احتمالی چسبندگی مطرح شد و اینکه آندومتر دیگه رشد نکرده بود

ایشون پیشنهاد هیسترو دادن که اگر حین هیسترو به قطعیت رسیدن که چسبندگی وجود داره که برطرف کنن با این شرط که تضمین نمیکنن که بعد از برطرف شدن چسبندگی خیلی ضخامت تغییر کنه شاید یک تا ۲ میل 

خب این برای من اگر جواب بده من خیلی راضیم چون تا نزدیک ۶ که اومده یه مقدار دیگه بره بالا انتقال میدم

الان یه مقدار اطلاعات در مورد هیسترو میخوام پزشکی که واقعا تو این کار حرفه ای باشه 

چون من تو مام نمیتونم به کسی اعتماد کنم

میشه راهنماییم کنین؟

بچه ها کسی تو مام هیسترو شده تحت نظر کی انجام دادین؟راضی بودین؟

@زینبی_بابا    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام مامانی گل 

من رفتم دکتر بعد دوهفته ک هماتوم داشتم امروز گفت هماتومم بزرگ تر شده باز برا دوهفته بهم دارو داد؟

خیلی نگرانم کسی بوده بااین شرایط هماتومش جذب شده باشه الان از کیسه جنینام سایزش بژرگ تر بوذ

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسش تو تاپیکام هست دو تا پیک آخرم

سلام‌ساراجان

به‌به..مبارکه..نمیدونی‌چقدرخوشحال‌شدم..

خداروهزارمرتبه‌شکر

چه‌بی‌بی‌چک‌خوشگلی..

انشالله خدابهت‌دوقلوداده..‌سخته‌..اماخب‌باهم‌بزرگ‌میشن

ساراجون‌بااون‌دل‌خوشحات‌‌منم‌دعاکن‌

اسم‌پسرمنم‌حسین..دعاکن‌خداحسینمو‌تنها‌نزاره😥

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام مامانی گل  من رفتم دکتر بعد دوهفته ک هماتوم داشتم امروز گفت هماتومم بزرگ تر شده باز برا د ...

عزیزم منم بعد خونریزی هماتومم خیلی بزرگتر شد

ولی هرچه سن حاملگی بره بالاتر کوچیکتر میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم منم بعد خونریزی هماتومم خیلی بزرگتر شد ولی هرچه سن حاملگی بره بالاتر کوچیکتر میشه

سلام گلم خوبی 

الان از دکتر اومدم پشت جفت ساک جنینام بود از ساک جنینامم بزرگ تر شده بود خیلی استرس گرفتم امیدوارم چیزی مشه

سلام‌ساراجان به‌به..مبارکه..نمیدونی‌چقدرخوشحال‌شدم.. خداروهزارمرتبه‌شکر چه‌بی‌بی‌چک‌خوشگلی.. انش ...

سلام عزیزم انشالله شمام دوباره طعم شیرین مادر شدنو میچشی عزیزم چه کار کردی دو باری انتقال ندادی چند تا جنین داری

عزیزم منم بعد خونریزی هماتومم خیلی بزرگتر شد ولی هرچه سن حاملگی بره بالاتر کوچیکتر میشه

الان مال شما جذب شد

سلام گلم خوبی  الان از دکتر اومدم پشت جفت ساک جنینام بود از ساک جنینامم بزرگ تر شده بود خیلی ا ...

منم دارم عزیزم

خیلی رعایت کن انشاالله که چیزی نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم انشالله شمام دوباره طعم شیرین مادر شدنو میچشی عزیزم چه کار کردی دو باری انتقال ندادی چند ...

سلام‌عزیزم

قربونت..ممنونم‌ازدعای‌خوبت

نه‌فعلا‌هیچ‌کاری‌نکردم..احتمالا‌ازماه‌بعدشروع‌کنم

دوتاجنین‌دارم..نمیدونم‌این‌دوتاانتقال‌بدم

یابرم‌ازدوباره‌‌‌شروع‌پانکچر

ازدکترم‌راضی‌نیستم.

شماچیکارکردی‌گل‌پسرهاروانتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻