2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم شما کجا هیسترو کردی؟ روز چند سیکل انجام میدن من هیچ اطلاعاتی ندارم  بچه ها میش ...

نیلو جون اصلا عمل سختی نیس. من با اینکه بعدش  خیلی درد و خونریزی داشتم ولی برام خیلی راحت تر از پانکچر بود. روزش رو مث اینکه متفاوته. برا من 11 سیکلم بود ولی اینجا از بچه ها شنیدم که بیستم ببعد هم بوده حالا مونده نظر دکترت چی باشه. 

کلا عمل سختی نیس .فک کنم حدودا بیست دقیقه نیم ساعت اینا شد من سر نیم ساعت به هوش اومده بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها بهترین زمان مصرف آسپرین کی هست ؟شما چ موقع میخورید ؟

سلام عزیزم. به من گفتن بعد از شام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

وایییی دیدم چه خوشکله با جیگری کم رنگ نگران نباش این مارک بی بی همینه کلا بتای بالا رو کمرنگتر نشون میده مبارکت باشه دختر 

وایی این هفته چه خوش خبر بود تاپیک استراحتت و دارو هات چیا بودن چند تا انتقال دادی چه کارایی قبلش کردی

نیلو جون اصلا عمل سختی نیس. من با اینکه بعدش  خیلی درد و خونریزی داشتم ولی برام خیلی راحت تر از ...

انقدر که چشم ترسیده دارم سر انتخاب پزشکی که میخواد هیسترو انجام بده میترسم به هر پزشکی اعتماد کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کم کم پررنگ شد اون عکسی که من گرفتم بعد ۷ دقیقس  بعد یه ساعت این شکلی شد

واییی چه جیگریه نگران نباش دختر برو حالشو ببر از اولم هرچی اسمت میومد همش فکر میکردم بارداری انگار به دلم افتاده بود به خدا همه ی شما مثل خواهرای ندیدمید واقعا براتون خوشحالم 

عزیزم برا چی هیسترو کرده بودی فقط خراش؟

هم خراش هم اینکه فقط دیگه دو تا جنین دارم و فرصت اخرمه گفتم وضعیت رحمم بررسی بشه که مشکلی نداشته باشم. که خدارو شکر که انجام داد دکتر و مشخص شد سپتوم داشتم 

عکسشو ندیدم کجاست میشه یه بار دیگه بزاری 

عکسش تو تاپیکام هست دو تا پیک آخرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انقدر که چشم ترسیده دارم سر انتخاب پزشکی که میخواد هیسترو انجام بده میترسم به هر پزشکی اعتماد کنم

الهی ان شاالله بهترین مورد برات اتفاق بیفته عزیزم. نگران نباش تلاشتو بکن بعد بسپار دست خدا

پررنگ تر شدن که عزیزم   . روز چندتونه؟ ان شاالله به سلامتی بری تا اخر

به سختی میشه تغییر رنگشونو دید اولش خیلی پر رنگ هستن کم کم بیرنگ میشن، ۵ روز بعد از موعدم هست عزیزم

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه ها فرتیل سی ام یا ال آرژنین حالت تهوع میارن؟ تنها دارو هایی که این دفعه برام جدیدن اینان. چند وقته شدید حالت تهوع می گیرم. دیشب هر کاری کردم دو لقمه بیشتر نتونستم غذا بخورم اخرم فقط نون خالی خوردم