2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام اناجون یه سوال میگم من ازپماد زینک اکساید واسه زیر بغلم استفاده میکنم بخاطر بوی عرق،ضرری واسه ن ...

سلام عزیزم..... 

والا راستشو بخوایی نمیدونم..... 

از دکترت حتما بپرس..... 

من کلا تا حد امکان سعی میکردم حتی لوازم آرایشی و مراقبتی به اصطلاح گیاهی هم استفاده نکنم که خیالم راحت باشه... 

باز از دکترت بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر مرکز ی جنین شناس داره؟ منظورم اینه که زنگ بزنم بپرسم از هر مرکزی میتونم بفهمم موقع انتقال اقاس یا ...

عزیزم خوب اگه هم آقا باشه هم خانم نمیدونی که کدوم روز انتقالت هست..... 

باز زنگ بزن از مرکز بپرس شاید جواب بدن..... 

مثلا آبان اون زمان جنین شناسش آقای دکتر غفاری و سعیدی بودن..... 

یادمه مثلا موقع پانکچرم یکیشون بود موقع انتقالم اون یکی..... 

یعنی تو پروندم یادمه اینطوری دیدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله انا جون اخه این دیگه چ جوری ک ساک نیست

عزیزم خوب من نمیگم صد درصد ساک دیده خواهد شد اما خود مورد بوده که ساک دیرتر دیده شده..... 

بازم من جات باشم تکرار میکنم آز رو لااقل میگم تا تهش رفتم.... 

انشالله که برا شمام از اون مورداست که بعدا میشه امید برا کسایی که ساک رو زودتر ندیدن.... 

آناجون در مورد بیبی چک مارک ویور اطلاعی داری؟ مارک خوبیه؟ من شوهرم ویور گرفته برام نمی دونم خوبه ی ...

عزیزم اصلا بی بی چک چیه؟ 

خوردنیه؟ 

پوشیدنیه؟ 

خخخخخخخ.....

فداتشم مهربون انشالله فردا بیای بی بی چک قشنگتو بزاری برامون دعا کن تروخدا بسته اخر جنین هامه&nbs ...

ان شاالله بحق این ماه عزیز خدا دلتو شاد کنه از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخواه ناامیدت نمیکنن ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دفعه پیش گداشتن جنبن هام بلاست شد..ولی ایندفعه گفت چون بسته اخرته میترسم بلاست نشه و همون سه روزه ان ...

عزیزم اتفاقا من انتقال دومم بلاست بود منفی شدم و سومی چهار روزه و + شدم..... 

اصلا به سن جنین نیست + یا - شدن..... 

جنین سالم باشه و رحم بپذیرش حله..... 

انشالله برا شمام جنینات سالمن و رحمنتم بهترین مهمانپذیر میشه براشون. نه ماه بعد حبح و سالم میان بغلت..... 

مرسی عزیزم  حالا آزمایش که ندادم ولی بار سومم بود به نظرم هیسترو خراش پردنیزولون هیدروکسی روغن ...

عزيزم خيلي بهت تبريك ميگم ان شالله يك عمر بشن صفاي دلت❤️شما ازمايش ايمني انعقادي انجام دادين؟

تورک انا جون من مشکل ایمنی و انعقادی دارمو دکتر برای ایمنی هم ۱۵ گرم سرم داده با ۷۵ کیلو بنظرت کم نی ...

عزیزم والا من خودم وزنم از اول تا آخر بارداری بین 70 تا 78 بود.... 

برا منم 3-4 تا سرم تجویز می‌کرد..... 

بار اول ۴ تا بود بعد ۳ تا.... 

یادمه تقریبا یه در میان ۳ و ۴ تا بودن البته فکر کنم بیشترشون ۳ تا بود..... 

آنوکسانم برا من ۴۰۰۰ بود برا منم هم PAI1  هم mthfr هتروزیگوت بودن..... 

برا شما چی بودن؟ 

هتروزیگوت بودن یا هموزیگوت موتان؟ 

یه دختر دارم عزیزم

شاه نداره..... 

اینم ازمایش انعقادیم

عزیزم هتروزیگوتن جهشات..... 

۴۰۰۰ خوبه عزیزم..... 

برا هموزیگوت موتان اونم نه mthfr فکر کنم پای وان یا یه سری فاکتورهای دیگه اگه دو تا الل جهش یافته داشته باشن دیدم ۶۰۰۰ تجویز میشه..... 

۶

عزیزم شما فک میکنی ۶ هستی، کمی صبر کن اگه میتونی، البته نظر دکترت هم مهمه 

شاید دیر لانه گزینی کرده برا همین اونقدر ریزه که ندیدنش

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

دوستای گلم مامانای حال و آینده من دیگه برم لالا..... 

این جوجه های من کله سحر بیدار میشن.... 

انشالله از این جیجیکهای مستون قسمتت تک تک دوستای منتظرم بشه.... 

التماس دعا...