2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم چطوری بهتری ؟ خونریزیت قطع شد ؟

سلام گلم خداروشکر خوبم بخوبیه شما

تا امروز صبح لکه بود ولی ازصبح دیگه خبری نیست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانمای گی من از دسشویی ایرانی استفاده میکنم یبوستم ندارم خطرناکه برا جنینام؟ اگر خطریه بخرم

عزیزم از دوستان بودن کسایی که از ایرانی استفاده کردن..... 

امابه نظر من اگه بتونی فرنگی استفاده کنی چرا الکی به خودت فشار بیاری؟! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من یک شنبه برم میشه بار۴ ک سونو میکنه  ی بار ساکو دید یاردوم ضربان قلبو شنید بار سوم برا خو ...

میشه بگی چه روزایی رفتی سونو و توی هرکدوم بهت درمورد ساک و جنین چی گفتن؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام دوستان گل ببخشید اون سوالم در مورد واکسن کرونا را هیچ کدوم جواب ندادید؟ صبر کنم بزنم یا برم تو ...

عزیزم من در مورد واکسن چیزی نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه برو خداروشکر کن زود دید واسه من اینقدر زد رو شکمم که بچرخه تا یه روز دل درد داشتم حتما رو به مانی ...

واسه منم یه قل خوب بود موقعیتش ولی یه قل خیلی اون دستگاه رو روشکمم تکون داد تا بالاخره درست شد وان تیش رواندازه گرفت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یه سوال دیگه دارم اینکه این سیکل طولانی و کوتاه را بر چه اساسی انتخاب می‌کنه دکتر؟ برای چه کسانی سی ...

عزیزم نوع سیکل بر اساس شرایط هورمونی هر فرد و نتایج سونوهاش تعیین میشه و هیچ سیکلی به دیگری ارجحیت نداره فقط باید پروتکل مناسب با بدن هر فرد توسط دکتر انتخاب بشه.... 

عزیزم ببخشید یعنی با دی آف آی ۲۱جواب نگرفتین؟ من همسرم دی آف آی ۲۰است دکتر نگفت زیاده پس

عزیزم برا ما ۳۲ بود و شکر خدا الان دو تا فرشته داریم.... 

حتی دومیم طبیعیه باردار شدم..... 

با انرژی + برین جلو..... 

عزیزم بله ترجیحا بهتره بیشتر از 2-3 روز نشه آخرین تخلیه.....  البته دکتر جنتی یه کار دیگم کردن ...

عه! چه جالب. البته بعضی ها نمیتونن حتی یک نمونه رو  به موقع بدن.

عزیزم شما سرم آی وی آی جی زدین؟ چه موقع از بارداری؟

من سه تا سقط داشتم. 

تازگی از کیب شنیدم که باز هم با میکرو مشکل dfi ممکنه حل نشه. و باز هم ریسک لقاح با اسپرم  باdfiبالا هست

درسته؟😥

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من انتقالم منفی شد نمیدونم علتش رو عزیزم 

عزیزم از نظر ایمنی و انعقادی بررسی شدی؟ 

بچه ها كسي اوايل بارداريش عطسه نميكرد؟؟

والا عزیزم عطسه نمیدونم میتونه نشانه بارداری باشه یا نه امامن جا شما باشم با انرژی + ترک دیوار رو هم به بارداری ربط میدم..... 

پس خوش باشه انشالله که مامانی..... 

اگه شرایطت استیبل شده بهتره نری....  اما اگه استرست رو کم میکنه بری هم بد نیست.....

صبح همون شب رفتم بیمارستان منتها سونوگرافی نبود اونجا یه ماما بود گفت مشکلی نیست فقط استراحت کن وداروهاتم استفاده کن ایشالله که چیزی نیست،ولی گفت اگه دوست داشتی شنبه بیا سونوبشو،،منم که فعلا خونریزیم قطع شده ومنتظر جواب ازمایش غربالگریم که ببرم پیش دکترم،همونجام دیگه به دکتر میگم چه اتفاقی افتاده اگه لازم باشه خودش میگه سونوبشم یانه

ممنون اناجون🙏

سلام بچه هااا خوبین همگییی 🤗🤗🤗❤❤❤ عزیزان من فردا ب امید خدا میرم برای انتقال... آخرین جنین هام ...

ان شاالله 15 روز بعد خوش خبر میای عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان گل ببخشید اون سوالم در مورد واکسن کرونا را هیچ کدوم جواب ندادید؟ صبر کنم بزنم یا برم تو ...

بعد از اخبار سراسری دکتر اومد درمورد واکسن زنان با قصد بارداری صحبت کرد

گفت با اینکه باید سالها بگذره تا تجربه قطعی بدست بیاد ولی بهتره خانمها قبل بارداری بزنن، میگفت توی این چند ماهه خانم هایی که زدن مشکلی برای بارداری و زایمانشون اتفاق نیوفتاد.

دوتا واکسن رو گفت برای زنان باردار بهتره. یکی آسترازنکا بود اون یکی رو یادم رفته🤔

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام گلم خوبی؟ تا خوابیدم خوبم، میرم دستشویی همش خون می ریزه و لخته، با منشیش تماس گرفتم، گفت تعطیلی ...

عزیزم من دوستم تا ماه پنج خونریزی داشت اونم شدید..... 

انشالله که برا شمام خیره.... 

توکلت به خدا باشه.... 

فعلا فقط استراحت کن و استرس رو از خودت دور کن یا لااقل د. حد توانت کمش کن.....