2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
دوستان یه سوال دارم، ممنون میشم هر کسی یادش هست جواب بده.🙏 من الان روز ۸ سیکلم هستم و هر روز پرگوو ...

بله عزیزم طبیعیه..... 

نشون میده بدنت داره به داروها جواب میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر من دقیقا ۳۰ انتقال میگفت....  مثلا من ۵ بهمن انتقال دادم ۵ اسفند سونو شدم و قلبشم ت ...

سلام آنا جون خوبی ؟

میگم شما بعد از انتقال آنوکسا زدی یا بعد از آزمایش ؟

من دوبار سابقه منفی دارم .مشکل انعقادی هم دارم ولی دکتر گفته بعد از مثبت شدن شروع کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر عزیزمم خدا حفظ شون کنه واست  از بس هرکی یه چیز میگه ادم و میترسونن دیگه خداروشکر که ...

ممنون عزیزم الهی آمین انشاالله همه پدر مادرا سایه شون بالا سر بچه هاشون باشه آره الکی استرس میدن به آدم ولی نگران نباش چیزی نیس عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان خواستم بدونم قبل از عمل پانکچر نباید فعالیت داشته باشیم؟ دو روز دیگه باید عمل بشم ولی ...

عزیزم نه خواهشا فعالیت نکن..... 

قبل پانکچر به شکمت فشار نیار..... 

جارو برقی هم ممنوع.... 

دولا راست زیاد نشو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام یکی هست جواب من بده لطفا  من 4سال منتظر بچه م  آزمایش ها سونوگرافی ها عکس رنگ ...

عزیزم ذخیره تخمدان خودبخود پایین نمیاد..... 

من خودم قبل اولین پانکچر دخیرم 1/4 بود بعد دو بار تخمک کشی تازه شده بود 1/18 یعنی فقط 0/22 کم شده بود.... 

یعنی اگه کار خاصی نکردی، یا تست قبلیت مشکل داره یا جدید..... 

میتونی احتیاطا تکرار کنی..... 

عزیزم در کل خودت رو نیاز..... 

ببین عزیزم ما کلکسیونر مشکل بودیم..... 

دو تا انتقال منفی داشتم..... 

اما شکر خدا الان دو تا فرشته ناز دارم..... 

پس اصلا ناامید نشو و با انرژی + پیگیر باش شک نکن بهترینا منتظرته..... 

بچه ها ديشب مدام شكمم سفت ميشد و درد پريود داشتم معذرت ميخوام و همينطور نفخ زياد خيلي ترسيدم نكنه ان ...

عزیزم ببین در کل یه چیزی بگم من خودم درد زایمان نکشیدم اما سر هر دو بارداریم وقتی شرایط غیر عادی شد کاملا حس میکردم عادی نیست..... 

نمیدونم چطوری بگم اما متفاوت بود شرایطم..... 

مثلا سر دخترم یادمه انقباضام هم تایمش طولانی تر بود هم حرکت‌ها کم شده بود.....

سر پسرمم که کلا فشارم بالا رفت و حس خوبی نداشتم..... 

یعنی به نظرم غیر عادی بودنش رو حتما حس میکنی اما در کل من خودم اگه حس میکردم شرایط بهم استرس میده میرفتم دکتر استرس الکی کشیدن بهتر بود..... 

سلام دوستان کسی بوده که دوران انتقالش آنوکسا و آسپرین نداشته و مثبت شده باشه ؟؟

بله عزیزم خیلیا بودن..... 

اگه مشکل انعقادی نداشته باشی دلیلی نداره انوکسوپارین یا آسپرین داشته باشی.... 

ینی تو سن 29سالگی من ذخیره ندارم 😢😢

در ضمن عزیزم 0/4 ذخیره کمی نیست با 0/01 و 0/03 هم من دیدم دوستان جواب گرفتن..... 

سلام دوستان من با وجود ی امپول و روزی ۲ تا استرادیول و س تا دوفاستون و ۳ تا شیاف درد پریم زیاد شده&n ...

عزیزم درکل نرمال اینه تا وقتی پروژسترون بگیری پریود نشی..... 

اما خوب بودن دوستانی که با وجود پروژسترون پریودم شدن.... 

سلام آنا جونم.معزیزم من بعد از انتقال دکتر شیاف پروژسترون هر12ساعت تجویز کرد اصلا آمپولش رو نگفت بزن ولی قبل انتقال چون جنینم بلاست بود 5روز آمپول پرو زدم ولی بعد انتقال فقط روززدم بنظرت مشکلی نداره؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
وای ازمن خبر نداری من روز ۱۸ صبح ازخواب بیدار شدم دیدم خون ریزی دارم میکنم دو عرض دو س ساعت ۱۰ قطره ...

عزیزم خیلیامون خونریزی داشتیم اونم نه ده قطره..... 

پس به خودت استرس نده..... 

انشالله مامانی..... 

نگران پله هام نباش فقط یکسره بالا نرو.... 

وسطش استراحت کن..... 

بعدانتقال فقط 3روز زدم

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

الان 12 روز انتقال دادم فقط سینه درد دارم