2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
واييي چه خوب شد گفتي عزيزم دقيق مثل هميم ،سونو  دادي گفت چند هفته اي؟شما هم جنين هاتون بلاست بو ...

عزیزم بارداری منو از تاریخ آخرین پریودم که میشه ۱۸ تیر حساب کرد و تاریخ تقریبی زایمان رو ۲۵ فروردین تخمین زد،جنین های من سه روزه بودن،دکترت کیه?کدوم مرکز?من کلینیک باروری امید میرم دکتر اقاحسینی 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوطیا جانم..عزیزم شما روزی چن تا خوردی؟؟الارژنین و کیوتن هم داشتی؟؟

روزی دوتا عزیزم 

نه پرگمام داشتم روزی یکی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه این قرص رو تو این دوره نداشتند. دوره های قبل رو یادم نیست. بمیرم از بس بهش قرص و آمپول دادن هم چا ...

آره آدم دلش کباب میشه😢اگه میتونی این قرص رو بگیرین

من اصلا فکر نمیکردم بیاد پایین ولی الحمدالله اومد پایین

دوباره دکترش دوقوطی دیگه براش نوشت مصرف کنه دوباره بره آزمایش بده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
نه دکتر جنتی رو نرفتیم. دکتر اطرج رو شاید بیام پیششون. نمیدونم کدوم بهترند و کدوم رو تلاش کنم نوبت ب ...

من همسرم با دكتر جنتي پيش رفت، آخرين بار همسرم دوهفته اي جواب گرفت. دكتر اطرج رو اسمشونو شنيدم ولي اطلاعي ندارم از كارشون. ولي دكتر جنتي جزو بهترين هاي ابنسينا هستن. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم همون دیشب که رفتم دستشویی خون اومد بعدش شیاف گذاشتم الان که رفتم دیگه خون نبود شاید در حد ...

اگه درد نداری و علائمت سرجاشه بنظرم نیاز نیست

منم دیروز خوردم زمین ولی چون دردم دائم نبود و علائمم هست نرفتم سونو دیگه سپردم به خدا

چون خیلی سونو شدیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه هااا خوبین همگی 🤗میگم کی قبل از انتقال فرتیل سی ام داشت؟؟؟؟بعد از انتقال هم خوردین؟؟؟؟

من تا روزی که جواب آزمایشم مثبت شد خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها ميشه كمكم كنيد من ٥مرداد انتقال جنين بلاست دادم و دكتر گفت ١٠شهريور بيا براي سونو ايا زود نيس ...

نه زود نیست عزیزم

اگه درد نداری و علائمت سرجاشه بنظرم نیاز نیست منم دیروز خوردم زمین ولی چون دردم دائم نبود و علائمم ...

رفتم بیمارستان دکتر سونو نبود،،درمانگاه زنان رفتم اونجا یه ماما بود گفت منم خودم با ای وی اف باردار شدم نترس چیزی نیست احتمالا هماتومت برگشته گفت داروهاتو استفاده کن وفقط استراحت کن مایعاتم زیاد بخور

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
رفتم بیمارستان دکتر سونو نبود،،درمانگاه زنان رفتم اونجا یه ماما بود گفت منم خودم با ای وی اف باردار ...

بنظر من اگه سونو شدی بگو جفت هاتم بررسی کنه

چون دکترم من گفت علت خونریزی و هماتومت جفت پایینته 

دوستان یه سوال دارم، ممنون میشم هر کسی یادش هست جواب بده.🙏

من الان روز ۸ سیکلم هستم و هر روز پرگووریس و ستروتاید رو تزریق میکنم. از امروز صبح ببخشید که میگم ترشحات خیلی زیاد تخم مرغی شکل شفاف دارم. آیا قبل پانکچر با تزریق امپولها طبیعیه این ترشحات زیاد؟ آخه قبلا اصلا نداشتم و همیشه وسط سیکلم کمی و گاهی  داشتم