2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست

دارم دق میکنم خدا نکنه بلایی سرشون اومده😭😭😭توروخدا چکارکنم تعطیلاتم هست تایکشنبه دکترم نیست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای انا جون چقد خوب که جوابمو دادی خیلی استرس داشتم  دقیقا همینم هست چون الان همسایه های ما تو ...

عزیزم اصلا به علائم فکر نکن..... 

چون ماها کلی دارو داریم و اینا همه عوارض داروهان..... 

اولین نشونه بارداری همون بتای + هست.... 

پس با دید + برو جلو و از این روزات لذت ببر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ،،بچها من باز خونریزی کردم با اینکه هماتومم جذب شده،،یعنی چی اخه،،الان رفتم دستشوی دیدم داره می ...

عزیزم نگران نباش.....

خیلیامون خونریزی داشتیم..... 

الان چند هفته ای؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دارم دق میکنم خدا نکنه بلایی سرشون اومده😭😭😭توروخدا چکارکنم تعطیلاتم هست تایکشنبه دکترم نیست

تلفنی جواب نمیدن؟ 

کدوم مرکز هستی یا بیمارستان؟ 

عزیزم نگران نباش..... خیلیامون خونریزی داشتیم.....  الان چند هفته ای؟

امروز سیزده هفته تموم شده اناجون 

غروب دوتا امپول پروژسترون زدم وصبح هم یه شیاف گذاشتم الان میشه دوباره شیاف بذارم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تلفنی جواب نمیدن؟  کدوم مرکز هستی یا بیمارستان؟

من همدان میرم بیمارستان فاطمیه روزای تعطیل نیستن

اناجون یعنی دارن سقط میشن دورازجون🥺🥺

نگران نباش گلم...طوریشون نمیشه...خونریزی طبیعیه ...سقط تو هفته سیزده با دردهای وحشتناک و غیر قابل تحملی همراهه....توکل به خدا کن و آروم باش

نگران نباش گلم...طوریشون نمیشه...خونریزی طبیعیه ...سقط تو هفته سیزده با دردهای وحشتناک و غیر قابل تح ...

خداکنه اصلا نمیتونم اروم باشم،،امروز سه بار ۱۲ تا پله رو مجبور شدم بالا وپایین برم ،یعنی میتونه بخاطر این باشه؟

امروز سیزده هفته تموم شده اناجون  غروب دوتا امپول پروژسترون زدم وصبح هم یه شیاف گذاشتم الان می ...

عزیزم من خودم دو تا آمپول داشتم دو تا شیاف اضافه کردن..... 

سعی کن با مرکز یا بیمارستانی که دکترت هست تماس بگیری معمولا جواب میدن..... 

زمان ما که جواب میدادن برا موارد اورژانسی..... 

بهتره سر خود اضافه نکنی اما اگه اضافه میکنی سعی کن پخش کنی دز رو..... 

مثلا من 9 شب دو تا آمپول رو که میزدم شیافامم به فاصله ۸ ساعت از آمپول میزدم مثلا.... 

۸ صبح و 4 عصر..... 

در کل استراحت مطلق سعی کن باشی..... 

دز پروژستونم ترجیحا به تجویز دکتر اضافه کن.... 

آسپرین و آنوکسانم داری؟ 

اونم اگه داری ببین دکترت نظرش چیه! 

عزیزم من خودم دو تا آمپول داشتم دو تا شیاف اضافه کردن.....  سعی کن با مرکز یا بیمارستانی که دک ...

صبح ساعت ۱۰ یه دونه شیاف گذاشتم

غروب ساعت ۷ دوتا امپول زدم

قبلا هم خونریزی داشتم شانس من روز تعطیلی بود جواب نمیدن هرچی زنگ میزدم

اسپرین رو قبلا بخاطر هماتومم قطع کرد دکتر ولی الان هر ۱۲ ساعت یه دونه هپارین ۵۰۰۰ میزنم 

من همدان میرم بیمارستان فاطمیه روزای تعطیل نیستن اناجون یعنی دارن سقط میشن دورازجون🥺🥺

عزیزم اصلا به همچین چیزی فکر نکن.... 

من یکی از دوستام حتی تا ماه پنج شش هم خونریزی داشت..... 

شکر خدا گل پسرش صحیح و سالمم به دنیا اومد..... 

الان فقط + فکر کن..... 

عزیزم بالاخره دکترت زایمان انجام نمیده؟ 

خوب همین بیمارستان زنگ بزن بگو وصل کنن اتاق زایمان..... 

بعد که وصل کردن بگو بیمار فلان دکتری و اینطوری شده بالاخره اونا میتونن به دکترت زنگ بزنن و ازش بپرسن..... 

من خودم اون موقع که خونریزی کردم دیر وقتم بود زنگ زدم بیمارستان آبان اتاق زایمان.... 

زنگ زدن از دکترم پرسیدن..... 

قشنگ یادمه حتی گذاشتن رو پخش مستقیم صدای دکترم رو شنیدم که جوابمو داشت میداد..... 

خداکنه اصلا نمیتونم اروم باشم،،امروز سه بار ۱۲ تا پله رو مجبور شدم بالا وپایین برم ،یعنی میتونه بخاط ...

احتمالا عزیزم..... 

منم وقتی خسته میشدم بعدش خونریزی یا دفع لخته داشتم..... 

استراحت کن انشالله خوب میشه تا صبح.....