2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
سلام عزیزم تو خوبی .بله امروز انتقال دادم

به بههههه مبارکههه عزیزم..ب سلامتی انشالله تا نه ماه حسابی بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری ب حق همین شبهای عزیز 🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الان این حرف های شما رو خوندم یاد خواهرم افتادم بر عکس که همه فکر میکنن آلمانی ها خیلی سرشون تو ...

مادر و پدر شوهر من هم همه چی رو چک میکنند.  البته هر دو مسن هستند و من به حساب دلسوزی شون میذارم.

ولی  درکل مادر شوهرم حتی روی سایز لباسم هم نظر میده

به بههههه مبارکههه عزیزم..ب سلامتی انشالله تا نه ماه حسابی بچسبن ب دلت و صحیح و سااالم بغلشون بگیری ...

قربونت برم عزیزم .انشالله که دامن همه منتظرا سبز بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون از حرفای دلگرم کننده شما و همه دوستان  . ان شااله که واسه من هم جنین های تپل و خوب تشکیل ...

عزیزم منم چون جنینم کم بود دکتر گفت بلاست نمیکنم و سه روزه انتقال دادم و الان دوقلو باردارم

واجب نیست جنین بلاست باشه تا بگیره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها میشه یه کمک به من بکنید 😢

من تو سیکل کوتاه انتقال جنینم، ماه قبل ال دی و اینا مصرف نکردم، میخوام بدونم دکترم نباید به جز تجویز استرادیول و پروژسترون کار دیگه ای میکرده؟؟؟؟ این ماه که جنین انتقال میدیم ما تخمک گزاری داریم؟ اگر داشته باشیم تاثیر منفی رو شرایط رحم نمیگذاره؟؟؟؟

سلام عزیزم. بارداری انشالله؟

عزیزم والا من خودم شخصا هفته ای یه کاسه کوچیک سیرابی میخوردم خیلی تاثیر داشت تا به هفته حالت تهوع میرفت..... 

باز با دکترت هم مشورت کن دکتر من اوکی داد..... 

بعد من بیشتر تهوع صبح گاهی داشتم..... 

نون سنگک خشک کرده بودم قبل اینکه صبح از جام بلند شدم چند تیکه نون سنگک خشک میخوردم یه کم دارز میکشیدم بعد بلند میشدم..... 

شبها قبل خواب آبکی نمی‌خورد.... 

زیر سرم بلندتر بود..... 

به سمت چپ بیشتر میخوابیدم..... 

خلاصه به سری کارها رو رعایت میکردم..... 

بستگی به شدتش داره برا بعضیا همین کارها جواب میداد..... 

مگر اینکه شدتش دیگه زیاد باشه..... 

نیاز باشه دکترت دارد هم میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان واقعا کسی ک مطمن هست راهنمایی کنه  من الان چند هفته حساب میشم ازاخرین روز پری باید حساب ...

عزیزم بستگی به روال کار دکترت داره.... 

من خودم از روز انتقال حساب میکردم بعلاوه سن جنین موقع انتقال بعلاوه دو هفته..... 

برا من با سونوهام مطابقت داشت..... 

بعضیا فقط دو هفته با تاریخ انتقال اضافه میکنن بعضیا از تایم پریود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانای باردار کدومتون شکم بند بارداری استفاده میکنین؟من دکترم گفته بزنم استفاده میکنم بیشتر دل و کم ...

عزیزم من سر هر دو داشتم خیلی مفید بود برام به کمر و لگنم فشار کمتری میومد اما خوب تقریبا از ۶ ماه به بعد فکر کنم زدم.... 

دقیق یادم نیست..... 

از این مدل‌هایی بود که زیر شکم میفتاد یعنی بالای شکم نبود... 

تو پست بعد عکسش رو گذاشتم.... 

يبار تو به خانه برميگرديم دكتر غدد صحبت ميكرد ميگفت عوارضي نداره و منفعتش بيشتره 

كار خودتون بكن و به ديگران گزارش نده وقتي براي مشكلي راه حل وجود داره ، پس جاي نگراني وجود نداره و نبايد فقط جنبه هاي منفي را ديد ، الان تو اين زمانه كوتاهي قد خودش بزرگترين عارضه اس ، خيلي از دوست هاي پسر من هورمون رشد گرفتن به مدت دو سال و مشكلي هم براشون پيش نيامد  رو قد ٥-٦ سانت تاثير داره كه ميزان خيلي خوبيه ، ما ژنتيكي همه قد بلند هستيم من نگران بودم پسرم بالاي ١٩٠ بره و مدت يكسال امپول تستسترون گرفت براي بسته شدن bone age و خدا رو شكر رو قد ١٨٦  استخوان مفاصلش بسته شد 

بچه ها میشه یه کمک به من بکنید 😢 من تو سیکل کوتاه انتقال جنینم، ماه قبل ال دی و اینا مصرف نکردم، م ...

عزیزم سیکل انتقال همه که قرار نیست مثل هم باشه..... 

سیکلتون کوتاه و بدون ال دی هستتتت..... 

مثلا بدن من به سیکل کوتاه آنتاگونیست با ال دی بهتر جواب میداد..... 

برا شما احتمالا این سیکل رو مناسب دادن..... 

اصلا سیکلت رو مقایسه نکن..... 

فقط همیشه داروهات رو دبل چک کن با کتر که چیزی از قلم نیفته..... 

همین.... 

بچه ها میشه یه کمک به من بکنید 😢 من تو سیکل کوتاه انتقال جنینم، ماه قبل ال دی و اینا مصرف نکردم، م ...

بعد تخمک‌گذاری مانع نمیشه حتی احتمالا شانس بارداری بالا هم بره.....