2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
زینب جان من یه خواهشی ازت دارم . گلم دخترم ۶ سال و نیمشه قدش ۱۱۳ و  وزنشم ۱۷ و نیمه . قد همسرم ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین فوق تخصص غدد الکی چیزی نمیگه عزیزم 

من میشناسم فوق غدد که برای بلوغ زود رس مراجعه کردن و گفته دیر شده واسه هورمون تراپی

خیالتون راحت گلم قطعا تمام جوانب رو سنجیده

اگر نگرانی نهایت پیش یه فوق غدد دیگه برو ولی شک نکن این کارها روتین هستن براشون و مشکل ساز نیست برای دختر شما خاطرت جمع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ؟ببین فوق تخصص غدد الکی چیزی نمیگه عزیزم  من میشناسم فوق غدد که برای بلوغ زود ...

مرسی عزیزم ممنون . یکی از بستگان میگفت برای بچم زدم بعد چند سال دیابت گرفته ؟؟ ربطی نداره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم. بارداری انشالله؟

سلام بله عزیزم ۵ مرداد انتقال دادم،از دیروز حالت تهوع شدید دارم و اسید معده م خیلی زیاد شده،باور کن گلوم میسوزه انقدر زیاده

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
اره فوق تخصص غدد کودکان . دکتر مجید مظفری

خب پس خیالت دیگه راحت 

منم یه مشکلی برای پسرم پیش اومده بود فوق غدد کودکان بردم خیلی دقیق بررسی کرد گفت چیزی نیست منم خیالم راحت شد پیش علی ربانی بردم

دکترم امروز گفت تعداد کم رو بلاست نمیکنند.

عزیزم من از آلمان و قوانینش خبر ندارم .ولی دفعه قبل که میکرو کردم ۲ تا تخمک داشتم و هر دو رو بلاست کردن بعد انتقال دادن.ولی دوستم کلا از هیچ چیز تو این مسیر نترس.میدونم سقط کردی و ذخیره شما کمه ولی ازش نترس و به خودت بگو شد با تخمک خودم چه بهتر ولی نشد هم اهدایی میگیرم و یه عمر با بچم حال میکنم.فکرت رو محدود نکن.منم تا حدودی شرایط شما رو دارم .سقط نکردم ولی میکرو کردم ومنفی شد و ذخیره هم پایینه کلا دوتا تخمک داشتم.اولش همسرم و خودم اصلا با هدایی موافق نبودیم ولی الان خیلی هم باهاش اوکی هستم.پذیرش شرایط به آدم در تصمیم گیری درست و کاهش اضطراب کمک میکنه و در نتیجه آدم موفق تر خواهد بود

ببخش خیلی طولانی شد

خب پس خیالت دیگه راحت  منم یه مشکلی برای پسرم پیش اومده بود فوق غدد کودکان بردم خیلی دقیق بررس ...

آره چاق بود 

مرسی عزیزم از راهنماییت انشالله که خیر ببینی . جواب آزمایشو میبرم یه دکتر غدد کودکان دیگم بررسی کنه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من از آلمان و قوانینش خبر ندارم .ولی دفعه قبل که میکرو کردم ۲ تا تخمک داشتم و هر دو رو بلاست ک ...

واقعا استرسم زیاده، از سقط های مکرری که داشتم، از ذخیره پایینم، سن بالام، زبون نفهمی دکترا و تنهایی خودم.😔

قانون مرکزی که میرم خیلی مسخره است واسه همه چی اما و اگر میارند و فقط طبق برنامه خودشون پیش میرند.

در مورد تخمک و یا جنین اهدایی من نتونستم همسرم رو راضی کنم. چون اصلا یه همچین چیزی رو قبول نمیکنه. چندین بار باهاش حرف زدم ولی حرف اول و آخرش رو زد که اگه با تخمک خودم شد که روی چشممون اگه نشد هم بدون بچه هیچی تغییر نمیکنه.

من فقط توکل به خدا کردم و دارم تلاشم رو میکنم. امید دارم که دل همه رو شاد کنه و دل من رو هم همچنین

دوستان عزیزم لطفا این روز ها تو دعاهاتون منو یادتون نره خیلی محتاج دعام.🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍