2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم .منظورت از قرص ها خود ال دی هست یا دارو نما ؟ کدوم مرکزی رویان ؟

اره رویان میرم خود ال دی تموم شده فقط دوتا دارونما مونده که بخورم دیروز پریود شدم برا شنبه نوبت سونو دارم و که طبق وضعیت رحم استرادیول شروع بشه که شنبه روز 5 پریودم میشه میترسم بگن دیره برا شروع استرادیول چون آخر بار که رویان بودم سیکل 45 روزه برام شروع شد و ال دی و سینافکت بهم دادن همون روز گفتن 30 مرداد بیا و برام نوبت گذاشتن که میشه روز 5 پریودم نکنه دیرباشه و شروع نکنن برام😕😕😕😕

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره رویان میرم خود ال دی تموم شده فقط دوتا دارونما مونده که بخورم دیروز پریود شدم برا شنبه نوبت سونو ...

فکر نکنم دیر باشه.منم روز ۵ برام شروع کردن .ولی اگر تهرانی فردا یه سر بزن مرکز ببین هستن یا ن ؟

پس داروهای اصلی تموم شد من اصلا اون دارونماها رو نخوردم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز دوباره زدم. منفیه 😔😔 به نظرتون داروهام قطع کنم؟

نه گلم داروهاتو قطع نکن، روزی که باید بری آزمایش بدی برو آزمایش، خدا رو چه دیدی شاید سوپرایز شدی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ماماشه من از ابن سینا بهم زنگ زدن بعد منفی شدنم  بهشون گفتم مامای طرازی خیلی وحشیه همه چی رو گف ...

چی بگم والا عزیزم

من مجبورم فعلا اونجا برم ...الان دکترم انصاری پوره توکل بخدا... ایشونو خیلی تعریف میکنن ماماشونم خیلی خوب و با حوصله هست ..

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
پس چه جوری پرستار گفت هیچی نداشته رحمت یه نمونه از جداره ی رحمت برداشتن دادن از مایشگاه  ببخشی ...

نه عزیزم نگران نباش برا منم دادن آزمایشگاه جوابش خوب بود...

قشنگ تو گزارش عملتون زده سپتوم ب اندازه یک سانت بوده و برداشته شده 

حتما پرستاره حواسش نبوده...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
چی بگم والا عزیزم من مجبورم فعلا اونجا برم ...الان دکترم انصاری پوره توکل بخدا... ایشونو خیلی تعریف ...

آره عزیزم انصاری خوبه چون امار مثبتش بالاس. موفق باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همون روز عمل بگم خراشم میدن یا باید قبلا میگفتم اخه من سه شنبه وقت عملمه این ازمایش رزو خون چیه قبل ...

همون موقع عمل قبل از بیهوشی به دکترتون بگین. واسه خون نمیدونم چون از من نگرفتن

انشالله که بعد هیسترو. انتقالتون مثبت بشه

[QUOTE=203740210]چندروز مونده تا عملتون به نظرم یباردیگه تست بده شاید اشتباه شده[/QUOTE

دكتر گونال رو قطع كرد و فقط بايد ٣٦ ساعت قبل از عمل ازادسازي رو بزنم و برم واسه عمل. تست شوهرم هم مثبته. اونم علائم نداره. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عمل میشی.ولی انتقال نداری. چنتا تخمک داری

مطمعنين؟  اخه مركز گفت اگه كرونا مثبت بشه عمل كنسله. 

نميدونم چندتا تخمك دارم. هنوز تخمك كشي نكردم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

[QUOTE=203712804]سلام عزیزم  ممنونم گفتم شایداز علائم مثبت شدنه😩

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏