2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

سلام خانما، میگم فرق شیاف سیکلوژست و فرتیژست چیه؟

من همیشه فرتیژست استفاده می‌کردم دکترمم یادش رفته برام بنویسه خودم رفتم ازاد گرفتم داروخونه برام سیکلوژست داد

خطر نداره استفاده کنم؟ یا برم پسش بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله باهم مثبت شیم کی بی بی چک بزنیم مثبت میشه

ان شاالله از روز ۱۲ به بعد بزنی خوبه

من که نمیزنم تا روز قبل آزمایش 

روز قبل آزمایش میزنم که آمادگی داشته باشم اگه جواب منفیه

اولین انتقالته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
 یه چیز دیگه هم باید حواسمون باشه اونم دستگاه nicu هست.هزینشم خیلی بالاست .انشاالله که به موقع ...

اره متاسفانه شبي ٨ تومنه الهي كه سروقتشون به دنيا بيان اصلا نياز نشه. من دقيقا ٢٥ هفته و ٥ روز عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
راستش من هیسترو کردم، پریود شدم خیلی خونریزی کمی داشتم، روز سوم رفتم دکتر، گفت هنوز اندومتر ریزش نکر ...

خب اصلا نگران نباش چون دک روز اول اصلا پریودی اتفاق نیفتاده بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان من هفته ۷ بارداری هستم الان سه روزه که حالم بهم می خوره و تقریبا کل روز رو بی حال و کسل ...

سلام عزیزم، طبیعیه، منم همینجوری ام، سخته ولی می گذره و تموم میشه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
18 ام هم بزن ببین چی میشه، انشاءالله خیره.

سلام عزیزم چطوری خوبی 

میگم تقویتی جز ویتامین دی و کوالی فول چیزی دکتر بهتون نداده ؟

من فقط همین دوتا رو بهم داده 

شیرازی هنوز؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم چطوری خوبی  میگم تقویتی جز ویتامین دی و کوالی فول چیزی دکتر بهتون نداده ؟ من فقط ه ...

سلام گلم، ممنون، تو خوبی؟ کوالی رو که دکتر قبلیم بهم داده بود، تموم شد دیگه نخریدم، دکتر مددی هم فقط ویتامین دی و فولیک اسید 5 گفت بخور، اره هنوز شیرازم، آزمایش آمینوسنتز باید هفته 15 بدم، انشاءالله تا اون موقع می مونم، چکار می کنی با بارداری؟  من سرگیجه و حالت تهوع همچنان دارم همش میگم کاش زودتر سرگیجه و تهوعم خوب می شد سرحال می شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست