2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ازاین شیرکاکائوها؟ببخشیدسوال میپرسم نذرتون قبول.منم میخام بدم ولی هیئت نیس

آره عزيزم، ممنون قبول حق باشه. اشكال نداره هيئت هم نباشه، هركجا كه نيت ميكنيد ان شاالله قبول باشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا سپتوم و نمیشه بدون هیسترو فهمید هست یا نه

اینجوری که من فهمیدم برا بعضیا تو سونو یا عکس رنگی مشخص میشه برا بعضیا نه. مثلا برا من نه تو عکس رنگی معلوم شده بود نه تو سونو فقط با هیسترو فهمیدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان یه سوال من تواین۶روز نشاسته رو تو شیرسویا حل میکردم میخوردم الان توی یه تاپیکی خوندم که نشاست ...

نشاسته تاثیری تومثبت ومنفی نداره.باعث یبوست میشه.به رحم سردهم نمسازه.نخورزیادیش هم خوب نیست

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
همه نشاسته ميخورن  ايشاله مثبت بشين ، شما با عارفي انتقال دادين راضي  بودين ازش ؟، اونطور ...

مرسی عزیزم

بله من راضی بودم ولی باز بستگی به نتیجه داره اگه مثبت شم راضی ترم میشم🥰🥰😂

فقط عزیزم فردا که اومدی خونه قشنگ تا ۵ روز استراحت کن بعد زیر باسنت یه بالش بزار تو خونه همون یه روز ...

من نشاسته گل خوردم 😫ولی بقیه رو رعایت کردم 

شام قبل و صبحانه روز انتقال هم کله پاچه خوردم

سلام دوستان بچه ها بخاطر تب ولرز رفتن دکتر فقط اندازه اکسیژن خونم گرفت چیزی نگفت اما دارو ناپروکسن و پاباگنتین ازیترومایسین داده بهم والان هم خوبم خدا روشکر فقط روز سوم قرص استرادیودلم هست این تداخل دارویی نداره

من همه چی دیدم از لکه قهوه ای تا لخته تا خونریزی شدیدتر از پریودی . اصلا نترسین . فقط استراحت کنین&n ...

من بیشتر صبح که از خواب بیدار میشم میبینم مثلا امروز سه تا برگه دستمال توالت کثیف شد، روزای قبل کمتر بود، ترشح سیاه رنگه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
چه میدونم والا ، دیدی که ما از هر چیزی واسه خودمون یه مورد واسه نگرانی پیدا میکنیم حالا بعد از انوما ...

طول سرويكس با استراحت ميره بالا بيشتر به پهلوي چپ بخواب زير پاهات بالش بذار استراحت كن. ميفهمم ما هميشه يچي براي نگراني داريم من الان ترشح ولم نميكنه همش ميگم نكنه كيسه ابه. سپردم به خدا هرچي خودش صلاح بدونه

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم داروهای منم زمان بندیش همینجوریه فقط من انوکسا ندارم ب جاش فراگمین دارم  Hcgشما هم ...

عزززيزم الهي بسلامتي انتقال بدي و ني ني نازتو بياري خونه😍😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چرا گلم هماتومه و بهم ا اس ا داده بخورم

برا هماتوم آ اس آ خوبه؟

خونریزی سیاه نشانه هماتومه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین