2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکا جون همه اش میگم کاش منفی شده بودم ای خدا کاش منفی شده بود

این حرفو نزن عزیزم تو حداقل میدونی رحمت امادگی پزیرش داره حالا یا دوبتره پانکچر میشی با جنین های سالم یا ته تهش اهدایی میگیری ولی من تا حالا مثبت نشده یعنی نمیدونم اصلا رحم مشکل داره یا جنین تا اون مرحله رفتی خدارو شکر کن 

سخته میدونم خیلی هم سخته ولی من همین الان گفتم کاش جای تو بودم حداقل یه بار مثبت میشدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم میشه بگی کدوم مرحله بودی؟ بارداری؟  حتما باید بری دکتر عزیزم

سلام زینبی جون من دیروز سونو شدم روز ۳ پریودیم بود گفت کیست ۱۸ میلی اندومتریوما دارم خطرناکه درمان میشه؟تو روخدا جواب بده راهنماییم کن بدجوری درمونده شدم

عزیزم ببخشید من دیر جواب میدم چون خیلی وقت نمیکنم بیام سایت آخه بچه داری سخته انشاالله نصیب خودت بشه ...

عزیزم

ممنون از راهنمایی هات و وقتی که گذاشتی 😍

خیلی خوب بود 

اسکرین شات گرفتم که نگه دارم

الان دو قلو داری؟😍

خدا حفظشون کنه برات

موندم کجا برم.میخوام مرکزمو عوض کنم نمی دونم کجا برم ☹️

عزیزم رفتی دکتر ؟ دکتر داروهاتو اضاف کرد ؟ دوفاستون بهت داد ؟

من از دکترم فاصلم زیاده زنگ زدم گفتن ی شیاف اضافه کنم ی امپول بزنم ی دونه هم دوفاستون اضافه کنم مرسی ک ب فکرم بودی 

عزیزم انشالله اینسری هر جا که رفتی کلی جنین برات تشکیل بشه. من خودم ابن سینا یه بار میکرو کردم و نام ...

ممنون از راهنمایی ات عزیزم

ولی میگن مراکز که تجربه شون بیشتره بهتره

نمی دونم به خدا گیج شدم

شما خودت مطب رفتی؟

به کدوم دکتر اعتماد کنم 😔

منم اضافه دارم اما خوب گویا یه حداقل داره هرماه که باید اونو اضافه کنی نکنی یعنی مادر داره لاغر میشه ...

اان درسته پس ایشالله اینماه وزن اضافه کنی گلم. ببخشید تو چند کیلو اضافه داشتی? مال من زیاده15

سلام دوستان یه سوالی داشتم واقعا چه چیزی باعث میشه یه انتقال منفی بشه ؟ من همسرم اسپرمش هم حرکت مشکل داره هم شکل ناهمسان داشت دکتر گفت شاید طبیعی نتونین ولی با میکرو مطمعنم دفعه اول جواب میگیرن پس چرا نشد ؟ چرا منفی شدم 

هزارتا فکر  و سوال تو سرمه داره میخورتم نمیدونم چیکار کنم از کی بپرسم دکتر ظفر دوست دکتر خوبی نیست اصن درست حرف نمیزنه توضیح نمیده .اگه بخوام تو ابن سینا دکترم عوض کنم باید به کجا بگم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
شما چه میدونی سه بار سقط تو کمتر از یکسال یعنی چی

دقیقا بدترین نوع سقط سقط فراموش شده ست. 

بدون هیچ علامتی که نگرانت کنه و با هزار امید میری سونوگرافی تا روی ماه بچه رو ببینی یه دفعه بهت میگن ایست قلبی و توقف رشد!!! 

دنیا روی سرت خراب میشه

اون لحظه دیگه صدایی نمی شنوی فقط با خودت کلنجار میری که کاش الان تو خواب باشم و یکی بیدارم کنه

خدا صبرت بده 

فقط همین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

کسی تو مرکز ابن سینا هست کدوم دکتراش خوبن ؟؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته