2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بله واقعا خدا رو بايد شكر كرد كاش ادم از حكمتش يچيزي حداقل ميفهميد تا درك اين شرايط يكم راحت تر بشه ...

خدا اینجور مواقع صبر قشنگی به آدم میده من وقتی بچه دومم هم به دنیا اومد و بعدش فوت کرد مثل اولی...یکی از دوستام زنگ زد بهم گفت وای تو دق میکنی وای تو نابود میشی..ولی صبری که خدا به دلم داده بود به قشنگی یه رویا بود...الان دیگه به اندازه قدیما صبور نیستم ولی به شدت معتقدم  خدا گر ز حکمت ببندد دری  ز رحمت گشاید در دیگری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون همه اش میگم کاش منفی شده بودم ای خدا کاش منفی شده بود

مگه ميشه بعد از اينهمه سختي، اساني وجود نداشته باشه؟ شايد الان تو اين موقعيت كليشه اي باشه ولي از رحمت خداوند نااميد نشو قربونت برم. قوي باش خواهرم😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سارا شايد باورت نشه امشب رو دلم غم بچه ها خيلي سنگيني ميكنه دلم خيلي شكسته فقط از ته قلبم از خدا ميخ ...

چیکا و بچه ها حلالم کنید اگه حتی ذره ای ناراحتتون کردم

فدای دل مهربونت عزیزم خدا همیشه دلتو شاد نگه داره و غم به دلت نیاد

شرمنده همگی دوستان

خودم امشب انقدر قلبم سنگین بود منی که جلوی کسی غم نشون نمیدم یهو بلند زدم زیر گریه و حال همه رو گرفتم ولی دلم آروم شد

الهی بمیرم واسه بچه های تو شکمم. هروقت گریه میکنم زیر دلم تیر میکشه💔مامانم اومده به خواب خالم گفته هروقت زهرا اشک میریزه منم پا به پاش اشک میریزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا جون همه اش میگم کاش منفی شده بودم ای خدا کاش منفی شده بود

به شدت داری از جانب خدا آزموده میشی...به خدا قسم که بعدش یه پاداش اساسی از خدا میگیری ...فقط صبور باش صبوری کن و کماکان از لطفش نا امید نباش

خدا اینجور مواقع صبر قشنگی به آدم میده من وقتی بچه دومم هم به دنیا اومد و بعدش فوت کرد مثل اولی...یک ...

اخه چرا اين اتفاق دوبار افتاد؟ دليلش پيدا نشد؟ كاش خداوند به هركسي كه صبوره و غم به اين بزرگي رو تحمل كرده يه پاداش درست و حسابي بده كه حداقل غمش كمرنگ بشه. الهي بهترينا برات اتفاق بيفته فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
اخه چرا اين اتفاق دوبار افتاد؟ دليلش پيدا نشد؟ كاش خداوند به هركسي كه صبوره و غم به اين بزرگي رو تحم ...

حالا سر سومی آسپرین خوردم و خدا رو شکر قضیه حل شد ولی اونم یه معجزه بود...امشب با این حال دلت از خدا بخواه به هممون حال خوب عطا کنه 

😭😭😭مگه دری هم مونده؟؟؟

بمیرم واسه دلت.اول که از خدا میخوام برات معجزه کنه 

خواهش میکنم ناراحتی کن ولی کم نیار

برو یکم اول به زندگیت برس که هم خودت روحیه بگیری هم شوهرت

بعد درمانتو همونجا کنار شوهرت ادامه بده

مطمین باش خدا بخواد همونجا هم بهت میده

اونجا پیش شوهرت روحیه بیشتری داری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا و بچه ها حلالم کنید اگه حتی ذره ای ناراحتتون کردم فدای دل مهربونت عزیزم خدا همیشه دلتو شاد نگه ...

قربون دلت بشم من دختر ديدي مامانت هواسش بهت هست؟ مطمئنم هواتو داره مطمئنم از لذت تو لذت ميبره به فكر تو دليات باش خداوند نعمت بزرگي بهت داده تا ميتوني مواظبشون باش براي مامان گلت قران بخون منم براي شادي روحش صلوات فرستادم گلم. خدا تو دلياتو برات حفظ كنه الهي

خداياشكرت....❤️ 
حالا سر سومی آسپرین خوردم و خدا رو شکر قضیه حل شد ولی اونم یه معجزه بود...امشب با این حال دلت از خدا ...

الهي خوشبختيشو ببيني و تو لذتش غرق بشي. سر نماز و دعا تك تكتونو دعا كردم با دل شكستم الهي كه همه به حاجت دلشون برسن❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدا اینجور مواقع صبر قشنگی به آدم میده من وقتی بچه دومم هم به دنیا اومد و بعدش فوت کرد مثل اولی...یک ...

آره خدا غم که میده صبرشم میده شکرش

حس میکنم به اون بنده ای که دوسش داره صبر بیشتری هم میده

😭😭😭مگه دری هم مونده؟؟؟

آره عزیزم  شک نکن ...این سری جنینهات مشکل داشتن قشنگ مشخصه...حالا علت یابی میکنی و مشکلت حل میشه...برو خدا رو شکر کن رحم خوبی داری الحمدالله...بالاخره جنین لانه گزینی میکنه ...حالا اون مشکلات ژنتیکی یا هر چیز دیگه ای همش قابل درست شدنه ...گلم نا امید نشو...بجنگ و تسلیم نشو