2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام خواهرای قشنگم قربون حال دل همتون برم که یجورایی به خاطر مشکلاتمون گرفته الهی به حق گلوی بریده ...

انشاالله عزیزم

انشاالله خدا بحق این شبهای عزیز جواب سختی هایی که کشیدی رو بده

خدا دلتو شاد کنه و به زودی خبر مادرشدنتو بدی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ارامش دل مامانمم دعا کنید این روزا خیلی غصه منو میخوره 😭😭😭😭

روز به روز موهاش سفید تر و زیر چشماش گودتر و چروک تر میشه

اخه مامانمم خیلی صبوره هم برامون پدر بوده هم مادر

رفیق روزای سخت ههممون بوده😭😭😭😭😭😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
انشاالله عزیزم انشاالله خدا بحق این شبهای عزیز جواب سختی هایی که کشیدی رو بده خدا دلتو شاد کنه و ب ...

فدات بشم مهربون

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

وای چرا سوفی جان

دکتر علتشو نگفت

بمیرم برای دلت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برای ارامش دل مامانمم دعا کنید این روزا خیلی غصه منو میخوره 😭😭😭😭 روز به روز موهاش سفید تر و زیر ...

عزیزم الهی که خدا مامانتو برات حفظ کنه و به زودی زود خبر مامان بزرگ شدن و بهش بدی به حق این شبهای عزیز 

میگن حضرت عباس هیچ گدایی و از در خونش دست خالی رد نمیکنه پس توی این شبها بهش توکل کن و با دل شکستت برای منم دعا کن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم الهی که خدا مامانتو برات حفظ کنه و به زودی زود خبر مامان بزرگ شدن و بهش بدی به حق این شبهای عز ...

ممنون خواهری

چشم دعا میکنم😥😭

برای ارامش دل مامانمم دعا کنید این روزا خیلی غصه منو میخوره 😭😭😭😭 روز به روز موهاش سفید تر و زیر ...

خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه

من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم

لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ارزو به دلم موند اونم دیدن بچه تو بود😭

خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم خدا رحمتش کنه خیلی سخته خیلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

الهی بمیرم برای دل شکستت عزیزم😭😭😭😭😭خیلی سخته خیلییییییی

منم بابامو تو ۱۶ سالگی از دست دادم فقط مامانممو دارم😥

انشالله خدا همه مادرارو حفظ کنه

روح مامان اسمانی شما به هم قرین رحمت باشه تو این شبای عزیز

براش فاتحه و صلوات میدم❤🌷😢

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم خدا رحمتش کنه خیلی سخته خیلی 

خیلیییی

تو خوشحالترین لحظه هام قلبم سنگینی میکنه 

کاش بود

حتی وقتی هوس یچیزی میکنم گریه ام میگیره 

الهی بمیرم برای دل شکستت عزیزم😭😭😭😭😭خیلی سخته خیلییییییی منم بابامو تو ۱۶ سالگی از دست دادم فقط ...

خداروشکر که مادرتو داری خدا حفظش کنه ادم از مادر یتیم میشه

پدر که بره مادر میتونه هم نقش مادر داشته باشه هم پدر

ولی مادر که بره پدر نقش خودشم نمیتونه حفظ کنه خانواده از هم میپاشه