2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه اصلا هیچ ازمایشی بام ننوشتن بعد پانکچر گفت مشکل داره تخمک مشاوره ژنتیک کجا برم؟ تو همون مرکز؟

برو ابن سینا، اونجا کلینیک داره برای ژنتیک

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد اینجاست که همسرم به هیچ وجه منه الوجوح   راضی نمیشه که نمیشه/ چقدربدبختم من به خدا/موندم خ ...

عزیزم بهش زمان بده و توی فرصتای مناسب باهاش صحبت کن انشالله که راضی میشه و خدا کمکت میکنه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام بچه هااا...خوبین همگی..شانس من رو میبینییییییین🤕🤕🤕🤕🤕🤕😥😥😥😞😞😞😞😞😞😞من دوشنبه وقت دکتر دارم باید برم برا سونو قبل انتقال...راهههاااا بسته ان..اینم از استرس امروز😞فردا میخاستم برم یزد...کلی دارو مصرف کرددممم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستان من جواب آزمایشم‌ اومد منفی شدم 😭😭😭😭 بچه ها من حالم خیلی خرابه اصن نمیتونم قبول کنم اشکم ...

عزیز دلمممم خیلییی متاسفم 😔الهییی ب زودی زووددد دامنت سبز بشه 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اینو دکتر ایمنی گفت نه دکتر خودم، منم گوش کردم گفت ببین خراش میدن رحم رو که التهاب ایجاد بشه و جنین ...

به منم گفت پردنیزول و سه روز قبل انتقال قط کن سه روز بعد انتقال دوباره شروع کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم متاسفم انشالله دفعه دیگه مثبتی دکترت کی بود دیگه جنین نداری 

دارم ۳ تا دیگه . دکتر ظفردوست

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیز دلمممم خیلییی متاسفم 😔الهییی ب زودی زووددد دامنت سبز بشه 

مرسی ❤🙏

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دوستان من جواب آزمایشم‌ اومد منفی شدم 😭😭😭😭 بچه ها من حالم خیلی خرابه اصن نمیتونم قبول کنم اشکم ...

برای خوب شدن حال دلت صلوات میفرستم میفهمت انشاالله معجزه ی خدا شامل حالت بشه گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دارم ۳ تا دیگه . دکتر ظفردوست

خب انشالله خدای مهربون این سری نی نی های سالم بزاره تو دلت دکتر انصاری پورم دکتر خوبیه اگه دوست داشتی یه تحقیق بکن با ایشون انتقال بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ان شاالله با نتیجه مثبت     عه امروز منم جهاد بودم کدوم بودی؟ حیف کاش میشناختمت   &nb ...

مانتو سرمه ای شلوارو کیف وکفش مشکی ماسک سفید😁😁شما چی بگو شاید یادم بیاد من قیافه یادم میمونه انتقالت کیه شما

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
برای خوب شدن حال دلت صلوات میفرستم میفهمت انشاالله معجزه ی خدا شامل حالت بشه گلم

خیلی ممنون😭💔❤

خب انشالله خدای مهربون این سری نی نی های سالم بزاره تو دلت دکتر انصاری پورم دکتر خوبیه اگه دوست داشت ...

اره این سری دکترم عوض میکنم 😔