2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز دکتر بهم استرادیول داد 

داروهامو از رویان گرفتم ایرانیشو داد، 30 تا داد بعد گفت 20 تاش هم دفعه بعد

به نظرتون ایرانیشم جواب میده؟؟ 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
والا جفتش برای من از هفته 18 شروع شد،  من چون مینور بودم یهو یادش اومد گفت آهن نخور همون اسید ...

من خودم الان تازه ۱۳ هفتم تموم شده، برام نوشته اهن و کلسیم، زود نیست؟ بزارم همون ۱۸ بخورم بنظرت؟

بچه ها امروز دکتر بهم استرادیول داد  داروهامو از رویان گرفتم ایرانیشو داد، 30 تا داد بعد گفت 2 ...

بله عزیزم ایرانیش خیلی خوبه ولی من دکترم گفته خارجی وگرنه ایرانی خریدم گذاشتم کنار. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم چرا فکرمیکردم باید همش طاق باز خوابید خدا خیرت بده جواب دادی داشتم از کمردرد میمردم

اي جانم نه عزيزم راحت بخواب من فقط رو شكمم نميخوابيدم همين

خداياشكرت....❤️ 
چیکا از پونه جون/شوره/خبر ندارین    

سلام عزیز دلم من هر دو سه روز میام یه سر میزنم. شما خوبی قلبت بهتره من دارم آزمایش های تکمیلی میدم. چند روز دیگه سونو هیسترو میدم ایمنی هم انگاری مشکل دارم دیگه ببینم خدا چی میخواد

خدایا شکرت
میگم چیکا ترشحاتت قبل از اینکه بری سونو و از کیسه ای مطمئن بشی چجوری بود؟.برای من شیری هستن اما زیاد ...

براي منم شيري و زياده يكم فعاليت ميكنم بيشتر ميشه لباس زيرمم خيس ميشه. پماد ذره اي فايده نذاره براي من كه همش ميريزه بيرون 

خداياشكرت....❤️