2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
نه من یزد هستم

سلام عزیزم چخبر؟انتقال دادی؟

جنینات چند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من اول خیلی حساس بودم، الان حساسیتم کمتر شده، چیکا جون وقتی میخوای از این پهلو به اون پهلو بشی، میشی ...

نه والله اونجوري سخت تر ميشه برام موقع پهلو به پهلو شدن چند ثانيه رو به بالا ميخوابم بعد اروم برميگردم.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون ک جواب دادین،الهی ب آرزوهات برسی

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

ممنونم از لطفت

انشالله شما هم همین ماه ها مامان بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها من امروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم آخرین جنینام بود دعا کنید برام که مثبت بشم من شیا ...

به سلامتی عزیزم

دعا میکنم این دو هفته در آرامش کامل باشی و با خبر مثبت شدنت امیدوارمون کنی👶👶

چه خوب که بلاست شدن قبلنم بلاست انتقال دادی؟ الان چندتا برات ذوب کردن که دوتاش بلاست شد؟

قبلنم بهت شیاف دادن؟ منم رویانم فقط روزی یه آمپول پروژسترون داشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شاالله ممنونم عزیزم شما معلوم شد کی انتقال میدی؟

نه هنوز گلم .فردا سونو دارم .دعا کن آندومترم خوب رشد کرده باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سونو دادم میگ پشتش خونریزی ینی چی گفت احتمال موندش هسد احتمال سقطشم هست

خونریزی پشت جفت گفته عزیزم نگران نباش سقط نمیشن عزیزم مگر اینکه خدای نکرده یکی از جنینات که قلبش تشکیل نشده تشکیل نشه و فقط همون برات نمونه که انشالله قلبش تشکیل میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستایی ک باردارین میشه بگین درد زیر شکم طبیعیه یا من عفونت گرفتم ک با عطسه و سرفه دردم میگیره

طبیعیه من بعضی شبا دراز کشیدم عطسه میکنم از درد دادم میره آسمون سعی کن ببینی تو چه حالتی باشی دردش کمتر خودتو جمع کن و زیر دلتو نگه دار سرفه و عطسه کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه عزیزم میان برا تحقیق دوستم اهدایی گرفته بود همه شرایطی که گفتم داشت

عزیزم منم اهدایی میخوام بگیرم نامه از دادگاه خودم گرفتم ولی کسی واسه تحقیق نیومد گلم فقط ما رو دادگاه ارجاع داد پزشک قانونی اونجا تست اعتیاد گرفتن و فرستادن پیش روانپزشک و روانشناسی بالینی و فرستادن پیش پزشک زنان نامه شهر خودمون و یه سری آزمایش ایز و هپاتیت اینا گرفتن من ماه پیش کاراش تموم شد بلاخره رفتم پیش قاضی نامه گرفتم 

بسلامتی انشاالله با خبرای خوب برگردی

سلام عزیزم الان از سونو اومدم 

دکتر گفت همه چی خوبه خداروشکر

nt یکیشون ۱.۳۹

یکی دیگه ۱.۲۸

طول سرویکسم۴۲

بنظرت خوبه  ان تیش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم الان از سونو اومدم  دکتر گفت همه چی خوبه خداروشکر nt یکیشون ۱.۳۹ یکی دیگه ۱.۲۸ ط ...

مبارکه عزیزم الهی شکررررر انشاالله به سلامتی بغلشون کنی ان تی عالیه خداروشکر زیر یک و نیمه حتی به دو نزدیک نیس مبارکه گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
استرس واسه چی مامان زیبا؟ میخوای پسر خوشگلتو بغل کنی من جات بودم فقط ذوق میکردم بریز دور تمام افکار ...

اره عزیزم میدونم کار اشتباهی میکنم اینا همش الکیه و نباید استرس داشت وقتی خودتو رها کردی تو بغل خدا نباید دیگه نگران چیزی باشی من خودمو و بچمو رها کردم تو بغل خدا و ازش خواستم همیشه پناهم باشه

یاد پارسال همین موقع ها افتادم که دومین آی یو آیم منفی شد و هم زمان پسر جاریمو بردن شیرخوارگان یادمه چقدر زار زدم و رفتم یه دست لباس علی اصغر خریدم و آوردم خونه رو پام بالش گذاشتم و لباس رو پهن کردم رو پام و با اشک براش لالایی خوندم انقدر گریه کردم از حال رفته بودم ولی امسال اون لباسا رو آماده کردم ان شاءالله به دنیا اومد تنش کنم یه لحظه از خدا شرمنده شدم چون من همیشه نالیدم ولی اون لطف کرده تو اون لحظه برای همه ی خانومای منتظر از ته دلم دعا کردم ان شاءالله که سال بعد محرم همه ی دوستا نینی هاشون یا تو دلشون باشن یا بغلشون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مبارکه عزیزم الهی شکررررر انشاالله به سلامتی بغلشون کنی ان تی عالیه خداروشکر زیر یک و نیمه حتی به دو ...

سلامت باشی عزیزم ایشالله قسمت همه متتظرا

راستی ان بی چیه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم میدونم کار اشتباهی میکنم اینا همش الکیه و نباید استرس داشت وقتی خودتو رها کردی تو بغل خدا ...

عزیززززززززززم     حضرت علی اصغر نگه دارش باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱