2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال دادم ولی دکتر هنوز نیومده ببینم انتقال میده یانه

الان تو بخش هستی ؟بستری شدی  یا نه؟؟؟چقدد دیررر..من دوماه پیش دیگه ساعت ۱۲انتقال ها تموم شددد...ب سلامتی انشالله عزیزم..من دوماه پیش شد ۳۶۰۰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام ببخشید خانما من واسه فردا نوبت سونو ntگرفتم،،منشیه گفت یکساعت قبلش لواشک وکاکائو بخور،،یعنی چی ...

اره.بخور.نی نی بیدار باشه تکون بخوره.ابمیوه هم خوبه.چیزای شیرین.

😉

شما دارویی هم استفاده می کردین؟یا هیچی فقط دو بار بعد از انتقال منفی،پریود شدین؟

من فقط اینوزیتول میخوردم و کلی مکمل که برم دوباره تو سیکل و پانکچر شم، بله اسفند انتقال دادم که منفی شد اردیبهشت طبیعی حامله شدم قرار بود پریود شم ال دی برام شروع شه سیکلم بلند بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جوووونم عزیزززززززم واقعا پری سوم باردار شدی؟ نزدم عزیزم آخه یه درصدم به طبیعی فکرنمیکنم همیش ...

اره قربونت برم یعنی پری سوم دقیقا تاخیر داشت مثل شما، ذره ای هم امید نداشتم با مورفولوژی صفر طبیعی باردار شم

هول بودم که پری شم دوباره ال دی شروع کنم برم تو سیکل بعد 4 روز اونم به اصرار شوهرم بیبی چک گذاشتم که دیدم بلللههه معجزه خدا شامل حالم شده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جوووونم عزیزززززززم واقعا پری سوم باردار شدی؟ نزدم عزیزم آخه یه درصدم به طبیعی فکرنمیکنم همیش ...

منم علایمم مثل شما دیر اومد، یه امتحان بکن شاید نینی غافلگیرت کرد و تو اوج ناامیدی اومد عزیزدلم

اخه این که پریودی نیس این خونریزی برا عکسه و اینکه زودی از حموم بیای بیرون و نشینی و ایستاده سریع دو ...

نیکاد جان الان رفتم دستشویی ازم یه لخته خون اندازه یه انگشت اومد بیرون ، اینم طبیعیه؟

@زینبی_بابا    

سلام دوستای عزیزم من از صبح هرقدر تلاش میکنم نمیتونم روی پیام   کسی ریپلای کنم

من از دیروز داروها رو قطع کردم و هرچی ممنوع بود خوردم 

صبح احساس پری داشتم و لک دیدم نوار گذاشتم اما فقط لک بود بعد کلی فعالیت داشتم یکم بیشتر از لک اومد خون صورتی اماخیلی کم من هیچوقت لکه بینی ندارم و همیشه پریودم با خونریزیه واسه همین همسرم بهم گفت حتما با دکتر تماس بگیر وقتی تماس گرفتم گفتند بتا چند بود گفتم 2 گفت باید دوباره آز رو.تکرار کنی و.چرا داروها رو قط کردی خیلیها 16 به بعد لانه گزینی میکنن، حالا من نمیدونم واقعا همچین چیزی میشه اخه جنین بعد از 16 روز لانه گزینی کنه؟ کسی تجربه داشته؟

و اینکه چرا واسه م دوتا آزمایش ننوشتن که من متوجه بشم باید ازمایش رو.تکرار کرد من دیشب از اب هویج گرفته تا اویشن رپی پیتزا و..... همه چی خوردم چون گفتم منفیه دیگه

الان نمیدونم میخوام پریود بشم یا نه امیدی هست

ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خودمم میدونم دیگه امیدی نیست از صبح به پهنای صورتم اشک میریزم همسرم سرکار بود بهش گفتم اون بدبخت ...

عزیزم این همه مامان به خونریزی افتادنو نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کردن شما که هنوز سونو نرفتی ببینی وضعیت چجوریه چرا انقد خودتو اذیت میکنی قربونت برم

من مطمئنم میری میبینی حال جفتشونم خیلی خوبه

عزیزم این همه مامان به خونریزی افتادنو نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کردن شما که هنوز سونو نرفتی ببینی ...

جانم با منی ؟ فکر کنم اشتباه ریپلای کردی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم این همه مامان به خونریزی افتادنو نینی هاشونو صحیح و سالم بغل کردن شما که هنوز سونو نرفتی ببینی ...

خدا هنوز منو لایق مادر بودن ندونسته دیگه چه برسه به دوتا نی نی 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
جانم با منی ؟ فکر کنم اشتباه ریپلای کردی

ای جانم ببخشید قربونت برم شرمنده اشتباه رپلای کردم 

شمام تا آزمایش ندادی امیدوار باش قربونت برم