2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
جووووووووووووونم. قربون اون قیافه نخودی و آب دهنش  برم من نخودیه خاله    

😅😅😅بمونی واسش خاله جون❤💖💖

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربوووووووووووونت برم. ان شاالله خبر شادی همه مون. امشب سر سفره افطار قبل خودم همه دوستای نی نی سایت ...

الهی آمین🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااممم عزیزدلم ممنون خداروشکرتوخوبی؟ گل نی نی هامون چطورن؟ پس کی میخوای بترکی تو؟؟؟ نی نی جان هابی ...

من فعلا هفته هام قفلي زدن جلو نميرن بچه هاي ديگه دارن بهم ميرسن من هنوز همون جام😂😂😂قربونت برم مهربون تا تركيدنم ٣ ماه مونده خواهر🤕

خداياشكرت....❤️ 
کس هست که بعد از انتقال جنین hcg  زده باشه؟

سلام عزیزم. بله من داشتم. خیلیا داشتن. 

من روز 2 و 5 انتقال داشتم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم ، ممنون كه به يادم بوديد ، متاسفانه مادر و پدر همسرم به رحمت خدا رفتن . 😔😔😔😔

عزیزمممممممم.... 

خیلی ناراحت شدم.... 

روحشون شاد عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فعلا هفته هام قفلي زدن جلو نميرن بچه هاي ديگه دارن بهم ميرسن من هنوز همون جام😂😂😂قربونت برم مهر ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله با دل خوش و تن سالم بغلش کنی عزیزم.... 

دوستای گلم عزیزای دلم از خدا میخوام خواسته خدا و خواسته تک دلتون با هم همسو بشه و بهترینا براتون اتفاق بیفته..... 

دوره انتظار تک تک دوستای منتظرم به سر بیاد و برن تو صف انتظار نه ماهه و به سلامتی دردونه هاشونو بغل کنن..... 

سلام عزيزم ، ممنون كه به يادم بوديد ، متاسفانه مادر و پدر همسرم به رحمت خدا رفتن . 😔😔😔😔

سلام عزیزم، تسلیت میگم، روحشون شاد و آرام، جایگاهشون بهشت نورانی باشه

خدا بقیه عزیزاتون براتون حفظ کنه، آمین